Seura

Haukiputaan Pallo ry on perustettu vuonna 1993. Tällä hetkellä (2016) osallistumme juniorisarjoihin pojissa 12 ikäluokassa ja tytöissä 10 erillisellä joukkueella. Miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2016-2017 Kolmosessa ja Naiset Kakkosessa. Lisäksi miehillä on sarjapaikka Nelosessa ja 2-joukkue Vitosessa sekä Futsal-joukkue Kakkosessa. Seuralla on harrastejoukkueet naisille (FC Rauha) ja miehille (FC Reino).

Seuran vetonaula on oma HauPa-halli Annalankankaalla, joka mahdollistaa pelaajilleen ympärivuotisia harjoitusvuoroja järkeviin kellonaikoihin ja omakustannehintaan.

Mikäli jalkapallo kiinnostaa, katso joukkueiden kohdalta yhteyshenkilöiden tiedot ja tule pelaamaan! Saamme toimintaamme Opetus- ja Kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea sekä toimimme työllistäjänä useiden eri tukimuotojen kautta kymmenille seuramme jäsenillemme vuosittain, yhteistyömme mm. Oulun kaupungin kanssa on merkittävää. Pelaajamäärältämme (727; 11/2016) olemme Oulun toiseksi ja Pohjois-Suomen neljänneksi suurin seura. Seuran muodostaa ja sen asioista päättää Vuosikokouksessa joulukuussa  seuran 1117 jäsentä (12/2016).