Futiskoulun jälkeen

Mitä futiskoulun jälkeen?

 

Prinsessa- ja Batmanfutis huipentuu lopputurnaukseen kesäkuussa. Pelien päätteeksi pienet pelurit palkitaan diplomein ja mitalein. Futiskoulun päättyessä pelaajat voivat siirtyä omiin ikäluokkajoukkueisiin ottamalla yhteyttä kyseisten joukkueiden taustatiimiin. 

Uusien ikäluokkajoukkueiden perustamisen aikatauluista informoidaan tapahtuman aikana.

Futiskoulun päättymisviikolla voit myös seurata HauPan juniorijoukkueiden otteita seuran järjestämässä KesäPudas-turnauksessa: https://www.haupa.fi/kesapudas/

 

Sinustako valmentaja?

 

Nuorimmille pelaajille (tytöt 2015 syntyneet ja pojat 2016 syntyneet) perustetaan uudet joukkueet.

Jos olet innostunut futiksesta ja haluat osallistua esimerkiksi taustajoukkoihin tai valmennustiimiin, olet erittäin tervetullut! Jokainen seuramme toimija on tärkeä osa lasten liikunnan mahdollistajana! Kaikki toimijat koulutetaan tehtäviinsä.

Uusien joukkueiden mukana kulkevat seuramme junioripäälliköt, jotka auttavat alkuun ja antavat vinkkejä reenien vetoon. Seura tukee voimakkaasti aloittavien ikäluokkien toimintaa.

 

Mikä on HauPa?

 

Haukiputaan Pallo ry on perustettu vuonna 1993.

Vuonna 2020 seurallamme oli jalkapallon parissa 11 poikajoukkuetta ja 9 tyttöjoukkuetta. Miehissä ja naisissa oli sekä edustusjoukkue että kakkosjoukkue. Naisten edustusjoukkue jatkaa vuonna 2021 kolmatta kauttaan valtakunnallisessa Naisten Ykkösessä. Naisten kakkosjoukkue pelaa tulevalla kaudella Naisten Kolmosessa. Miehet osallistuvat Miesten Kolmoseen ja Miesten Neloseen. Seuralla on myös harrastejoukkueet miehissä (FC Reinot) ja naisissa (FC Rauha). Näiden lisäksi seuramme on mahdollistajana vähävaraisten Hupifutiksessa ja erityisnuorille suunnatussa Villit Futarit-joukkueessa.

Futsalsarjoissa seuran lippulaivana toimivat P19- ja P17 Futsalliigoissa pelaavat joukkueet. Näiden lisäksi osa seuramme yllämainituista joukkueista osallistuu myös futsalsarjoihin. 

Teemme alueellista yhteistyötä useiden seurojen kanssa taataksemme laadukkaan ja yksilön tasolle sopivan pelaajapolun jokaiselle seuramme harrastajalle. Koulutamme kaikkia toimijoitamme ja seuramme onkin palkittu Palloliiton Pohjoisen alueen vuoden 2018 Kouluttajaseurana.

Seuran vetonaula on oma HauPa-halli Annalankankaalla, joka mahdollistaa pelaajilleen ympärivuotisia harjoitusvuoroja järkeviin kellonaikoihin ja omakustannehintaan.

Lisätietoja seuran sivuilta www.haupa.fi

 

Ota yhteyttä!

 

Junioripäällikkö Petra Körkkö                                junioripaallikkotytot @ haupa.fi

 

Tervetuloa mukaan HauPan futisperheeseen!