UEFA Playmakers

Syksyn Playmakers-ryhmä on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Uudet pelurit ovat tervetulleita seuramme joukkueisiin:

 

haupa.fi/joukkueet/tytot

HauPa on valittu mukaan toteuttamaan 5-8 -vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers -ohjelmaa. HauPa toteuttaa toimintaa yhdessä yhteistyöseurojensa Oulun Naisfutiksen (ONS) ja Ajax-Sarkkirannan (Ajax) kanssa. Ohjelma käynnistyy keväällä Suomessa usealla eri paikkakunnalla. UEFA Playmakers -ohjelman kautta HauPa haluaa tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena. Playmakers-harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tuttujen Disney -tarinoiden maailmassa.

 

UEFA Playmakers -ohjelman kautta tarjoamme alueemme tytöille hauskan, turvallisen ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Ohjelman kautta kiinnitymme osaksi valtakunnallista ja eurooppalaista kokonaisuutta, sillä Playmakers -ohjelmaan pääsevät lähivuosina tutustumaan pienet tytöt joka puolella Eurooppaa. Kohdistamme ohjelman  5-8 -vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

”Tyttöjen saattaminen jalkapallon pariin ja seuraamme on meille tärkeä tavoite. On hienoa olla mukana UEFA Playmakers -ohjelmassa, jonka kautta voimme tuota tavoitetta toteuttaa.”, sanoo HauPan tyttöpuolen junioripäällikkö Petra Körkkö.


Tavoitteena kannustaa lapsia jalkapallon pariin


Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun. Harjoituksen runko pohjautuu Disneyn Frozen 2 -elokuvaan. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

”Konsepti on erittäin mielenkiintoinen ja uskon sen innostavan uusia tyttöjä mukaan toimintaan. Frozen-tarinaa mukaileva jalkapalloharjoitus tuo uudenlaista näkökulmaa harjoituksiin ja tutustuttaa lajiin uudella tavalla, minkä kautta toivomme mahdollisimman monen tytön innostuvan myös jalkapallosta.”, HauPan Naisten Edustusjoukkueessa pelaava Anni Kairamo sanoo. Anni tulee olemaan yksi HauPan Playmakers-valmentajista.

HauPan Playmakers -harjoituksia vetävät valmentajat koulutetaan Playmakers -ohjelman valmentajiksi. Käynnistyvässä ohjelmassa ovatkin valmentajien luoma turvallinen ja kannustava ympäristö, tyttöjä liikunnan pariin innostava ohjaustapa sekä vastuullisesti ja terveysturvallisesti toteutetut harjoitustapahtumat. 


Syksyn Playmakers-ryhmä on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi!

 

Harjoitustapahtumissa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia terveysturvallisuuslinjauksia. 

 

PERUTTU!

Aika: 14.9.-14.10. tiistaisin klo 18.30-19.15 ja torstaisin klo 17.30-18.15

Paikka: HauPa-halli, Muottitie 1, 90830 Haukipudas.

Hinta: 40€/lapsi. Hinta sisältää vakuutuksen.

Kohderyhmä: 5-8 vuotiaat tytöt

Ryhmään otetaan mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Huom: Harjoituksia on 2 kertaa viikossa viiden viikon ajan.

Lisätiedot: HauPan Junioripäällikkö Petra Körkkö, junioripaallikkotytot@haupa.fi / 041 - 3135987.