Aikuisten jumppa

Jumppa on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Palataan asiaan uudelleen syksymmällä!

 

HauPa-jumppa junioreiden vanhemmille!


Haukiputaan Pallo haluaa muistaa pelaajien vanhempia ja kaikkia seuran toiminnassa mukana olevia aikuisia tarjoamalla heille viikoittaisen ammattilaisen vetämän tunnin mittaisen liikuntatuokion omassa hallissaan. Tunnustamme vanhempien merkityksen pelaajien harrastuksen mahdollistajana ja haluamme tuoda liikunnan riemua koko perheelle, nyt myös vanhemmille. Tunti suunnitellaan niin, että voit tehdä harjoitteet omalla tasollasi ja ne sopivat kaiken ikäisille ja tasoisille liikunnasta ja liikkumisesta kiinnostuneille.

 

Siis mitä?

ILMAINEN JUMPPATUOKIO kerran viikossa kesäkuun ajan pelaajien vanhemmille ja muille seuran toiminnassa mukana oleville aikuisille.

 

Missä ja monelta?

Peruttu toistaiseksi.

Miksi?

Seuramme missioon kuuluu huolehtia koko jäsenistön fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin kehittämisestä. Pelaajien vanhemmat ovat tärkeässä osassa seuran toiminnan kannalta ja haluamme osallistuttaa myös heidät liikunnan pariin ja lisätä hyvinvointia heidän arkeensa.

 

Mitä tarvitset mukaan?

Liikunnallinen varustus, lenkkarit ja juomapullo. Lisäksi suosittelemme ottamaan mukaan oman jumppamaton. Hallilta löytyy jumppamattoja, joita voi lainata, mutta korona-aikaan suosittelemme omien välineiden käyttöä.  Halli on kesälläkin viileä, joten alkuun kannattaa varautua pitkähihaisilla ja -lahkeisilla vaatteilla. 

 

Miten mukaan?

Ilmoittaudu jumppaan mukaan sivun alalaidassa olevan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Jumppaan voi osallistua kerrallaan 50 henkilöä, minkä vuoksi ilmoittautumiset kerätään etukäteen. Jos tuo määrä täyttyy, suljemme ilmoittautumisen. Ilmoittautuminen avataan joka viikko uudelleen seuraavaa kertaa varten.

Tulethan hyvissä ajoin paikalle!

Huom! Jumppa pidetään, kun osallistujia on vähintään 8!

 

Ohjaajana Enni Kangas!

Ammatiltaan Enni on liikunnanohjaaja, personal trainer ja tuleva valmentaja. Enni on huumorintajuinen ja ihmisläheinen ohjaaja ja treeneihin voi tulla oli kuntotaso mikä tahansa. Jokainen otetaan huomioon yksilönä ja sitä ei tarvitse kenenkään jännittää!

 

Ennillä on kokemusta erilaisista liikunnanohjauksista reilun kymmenen vuoden ajalta, pääasiassa yleisurheilun parissa harraste- ja kilparyhmien valmentajana. Kokemusta löytyy myös ryhmäliikunnasta, seniorijumpasta, lasten liikuntakerhoista ja perheliikkareista. Tällä hetkellä Enni toimii fysiikkavalmentajan jalkapallon ja mäkihypyn parissa. Ohjauskokemusta löytyy siis laajalta pohjalta, aina 3 vuotiaista 85 vuotiaisiin. 

 

Oma tausta urheilusta on yleisurheilun parissa 15-vuotiaaksi asti  ja sen jälkeen on tapahtunut siirtyminen valmentamaan ja treenaamaan lenkkeillen ja kuntosalilla käyden. Yleisurheilussa lajeina oli aitajuoksu, pikajuoksu ja keihäänheitto. Myös jalkapallo on kuulunut harrastuksiin.