Miniliiga 2019

Miniliiga 2019

 

Tervarit-junioreiden, Ajax-Sarkkirannan, HauPan, OsPan, Ponkilan Panttereiden ja Pallokarhujen järjestämä Miniliiga on loistava esimerkki toimivasta seurayhteistyöstä.

Vuodesta 2016 alkaen järjestetty miniliiga saa jatkoa. Tervarit-juniorit, Ajax-Sarkkiranta, HauPa, OsPa, Ponkilan Pantterit ja Limingan Pallokarhut järjestävät seurojen pienimmille pelureille turnaustapahtumia myös vuonna 2019. Miniliigan tarkoitus on tarjota pikkujunnuille säännöllisesti pelejä jokaisen oma taso huomioiden. Tiivis seurayhteistyö mahdollistaa sarjojen tekemisen siten, että sopivat pelit löytyvät vasta-alkajille, mutta myös hieman enemmän pelanneille.

Pelitapahtumissa joukkueet toteuttavat pelinohjaajatoiminnan sulassa sovussa ja valmentajilla on tarvittaessa mahdollisuus opastaa pikkupelureita kentältä käsin. Tapahtumat ovat maksuttomia järjestävien seurojen joukkueille. Muidenkin seurojen joukkueita voidaan ottaa pelitapahtumiin mukaan, mikäli se on järjestelyjen puolesta mahdollista.

Vuoden 2019 miniliiga ikäluokat ja tasot ovat:

P9 (-10) EP ja VP
P8 (-11) EP ja VP
P7 (-12) EP ja VP
P6 (-13) EP ja VP
T9 & T10 (-10 & -11) EP ja VP
T8 & T7 (-12 & -13)
PT5 (-14)
 

Kunkin pelitapahtuman kohdalla järjestäjä voi muokata sarjoja tarpeen mukaisesti.

Pelitapahtumia tulee säännöllisin väliajoin keväästä- syksyyn. Yksittäiselle joukkueelle tapahtumat ovat yksipäiväisiä. Alla olevat päivämäärät ovat alustavia ja niihin saattaa vielä tulla muutoksia esimerkiksi alueen muiden turnausten varmistumisen myötä. Miniliigaa ei ole tarkoitus toteuttaa päällekäin alueen muiden tapahtumien kanssa.

Toukokuu: 4.-5.5 (Tervarit)
Toukokuu: 25.-26.5 (Ospa)
Kesäkuu: 8.-9.6 (Muhos)
Heinäkuu: (Liminka)
Elokuu: 4.8 (Ajax Sarkkiranta, Kempele)
Syyskuu: 7.- 8.9. (Haupa)
Syyskuu: 28.- 29.9 (Tervarit)