Veräjänvartijat

 

Veräjänvartijat vol. 2 käynnistettiin HauPa:ssa hankkeemme päämentorin Matti Kinnusen siirtyessä siviilitöidensä saattelemana kohti uusia urapolkuja. Kesällä 2019 pilotoitu päivitysversio maalivahtivalmennuksen uusista puitteista sai joukkueissa niin myönteisen vastaanoton, että se otetaan käyttöön myös kaudelle 2019-20 ja kehitetään toimintaa edelleen. Alkavalle kaudelle 2019-20 erityisenä kohderyhmänä ovat tyttöjen U11-U15 sekä poikien U10-U14 - joukkueiden maalivahdit ja heidän maalivahtivalmentajansa. Toiminta pääasiassa pitää sisällään maalivahtien ja -valmentajien kouluttamista erillisissä tapahtumissa sekä tutorointia omassa harjoittelu- ja otteluympäristössä.

 

Valmennuksen päävastuussa jatkaa Sakari Pikkarainen, jonka laaja osaaminen ja tietotaito maalivahtivalmennuksesta on näin saatu entistä useammalle joukkueelle ja pelaajille hyödynnettäväksi.

 

Lisätietoja: Sakari Pikkarainen, puh. 0400-994 724, mailto:sakari.pikkarainen55@gmail.com

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

Veräjänvartijat on marraskuun 2016 alussa startannut projekti, jossa koulutetaan maalivahtivalmentajat tyttöjen ja poikien joukkueisiin 04-syntyneet ja nuoremmat. Tavoitteena on luoda maalivahdeille samanlainen pelaajapolku juniorista aikuiseksi kuin kenttäpelaajillekin ja tuoda maalivahtivalmennus päivittäiseen harjoitteluun alusta alkaen.

 

Projektin vetovastuu on Matti Kinnusella ja hänen tehtävänään on maalivahtivalmentajien koulutus, yhteisen harjoittelumallin luominen kaikille joukkueille sekä harjoitemateriaalipankin kokoaminen.

 

Lisätiedot: Matti Kinnunen, 044-9780 854, kinnumatti62@gmail.com