Piteå Summer Games 2015

HauPaP05 vihreä
HauPaP05 keltainen

Piteå Summer Games 26.-28.6.2015

Piteån kansainväliseen junioriturnaukseen osallistui tänä vuonna yli 800 joukkuetta edustaen 16 eri kansallisuutta. B10-sarjassa oli 46 joukkuetta, jotka tulivat Suomesta, Ruotsista, Virosta ja Venäjältä. Osalle HauPa P05:n pojista Piteå Summer Games oli ensimmäinen ulkomaille suuntaava pelireissu ja samalla ensimmäinen kokemus kansainvälisestä juniorijalkapalloturnauksesta.

HauPa P05 oli mukana Piteå Summer Gamesissä kahdella joukkueella. HauPa vihreä Valtsun ja Janin, ja HauPa keltainen Sampon, Vesan ja Mikan valmennuksessa. Turnaus alkoi kaikkea muuta kuin kesäisissä merkeissä. Vettä tuli taivaan täydeltä, mutta peli kulki loistavasti molemmilla joukkueilla. HauPa P05 osoitti kykynsä vahvana juniorijoukkueena koko turnauksen ajan.

HauPa keltainen aloitti pelinsä varmasti liukkaasta ja mutaisesta kentästä piittaamatta, ja jyräsi Storfors AIK2:n lukemin 8-0. Alkusarjan muut ottelut HauPa keltainen pelasi myös varmasti ja selvitti Alsvik IK Vitin maalein 4-1 ja Norra Unitedin 5-0. HauPa keltainen sai näin täydet pisteet ja lohkovoiton maalierolla 17-1.

Lauantain pudotuspelissä Piteån omaa joukkuetta vastaan oli havaittavissa alkuun pientä jännitystä, mutta HauPa hallitsi peliä. Pojat pelasivat tiiviinä joukkueena ja voittivat Piteå IF 1:n selvästi 5-0. Sunnuntaina puolivälierässä tuli vastaan venäläinen Niva. HauPa painosti ja hallitsi tasaista peliä ja voitti lopulta Nivan 1-0. Välierässä HauPa kohtasi Tervarit Juniorit Musta 1:n, joka vei pelin lukemin 2-0. Pronssiotteluun HauPa sai vastaansa Södra United –joukkueen. Molemmat joukkueet pelasivat varmasti. HauPa oli kuitenkin maalin verran parempi ja voitti Piteå Summer Games 2015 pronssia maalein 2-1. Hienosti HauPa!

HauPa vihreä hallitsi oman lohkonsa pelejä suveneeristi ja teki turnauksessa B10-sarjan toiseksi eniten maaleja (64). Alkusarjan pelit HauPa murskasi vastustajansa tylysti pitäen samalla oman nollapelinsä. Sunderby SK Blå koki 14-0 tappion, IFK Kalix Vit murjottiin peräti 19-0 ja Mundsund Skuthamn SK1 12-0. Alkusarjasta HauPalle kirkkaasti täydet pisteet huimalla 45-0 maalierolla!

Lauantaina HauPa jatkoi samalla varmalla pelillään. Ensimmäisessä pudotuspelissä HauPan vahvasta pelityylistä sai kokemuksen Gällivare SK, joka kaatui maalein 7-1. Sunnuntain puolivälierässä HauPa sai vastaansa KPV1, jonka HauPa selvitti lukemin 5-1. Välierässä vastaan tuli Södra United, joka vuorostaan sai kokea HauPan ylivoiman. HauPa jyräsi ja voitti maalein 6-0. Finaalissa HauPa kohtasi tutun joukkueen, Tervarit Juniorit Musta 1. Molemmilla joukkueilla oli vahva voitontahto ja se näkyi pelikentällä. HauPa painosti kuitenkin tiukasti ja onnistui maalintekopaikassa. Tervarit pääsi kokeilemaan tasoitusta rankkarilla, mutta HauPa piti hienosti maalin puhtaana. Huikea Finaaliottelu päättyi näin 1-0 ja HauPa voitti Piteå Summer Games 2015 turnauksen! Hyvä HauPa!

Kiitokset kaikille mukana olleille, valmentajista huoltajiin ja kannustusjoukkoihin. Kiitos HauPa P04 pojille, jotka pelasitte B10 sarjassa keltaisen ja vihreän joukkueen mukana. Iso kiitos Aleksi, Eeli ja Elmeri, jotka pelasitte Piteå Summer Gamesin lainassa Tervareiden mukana. Piteå Summer Games 2015 päättyi palkintojenjakoon, jossa nähtiin näin HauPan poikia jokaisella korokkeella. Hyvä HauPa P05!!!

 

teksti ja kuvat: Sanna-K. N-K.

Get Flash to see this player.

Joukkue valmistautuu loppupeleihin.
HauPaP05 keltainen
Pronssia!!!
Kultaa!!! Joukkueellinen poikia juhli turnauksen voittoa!
Hyvä HauPaP05!!
Hienosti pojat - Kiitos valmentajat ja huoltajat!