Pojat -06

Joukkuekuva 2019
Eturivi vas-oik ; Eetu Forss, Elias Välipakka, Panu Utriainen, Saku Ronkanen, Jaakko Hintsala, Rymy Niskala

Toinenrivi vas-oik; Katriina Lieska(huoltaja), Kasperi Sipola, Emre Bilgin, Tuomas Millaskangas, Miika Puunuvaara, Ilmari Välipakka, Aleksi Granat, Jouni Välipakka (valmentaja)

Kolmasrivi vas-oik; Harri Sipola (huoltaja), Joona Vehkalahti, Aleksi Soini, Santeri Kropsu, Jere Särkiniva, Auku Leinonen, Teemu Honkanen, Tapani Brunni (valmentaja)

HauPaP06-joukkue järjestää avoimet treenit 5. - 27.11.2019

 

Oletko kiinnostunut jalkapalloilusta HauPa:ssa?  HauPa P06 (2006-syntyneet) järjestää avoimet harjoitukset joukkueen toiminnasta kiinnostuneille marraskuun aikana. Kokeilu on maksutonta eikä sido mihinkään.  Jakson aikana voi osallistua tiistain ja  keskiviikon vuoroille. Valmentajat katsovat jakson aikana mihin toimintaan pelaajalla on edellytyksiä osallistua.  Rohkeasti kokeilemaan!

Harjoitukset

Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti Haukiputaalla HauPa-hallissa ja Länsituulen koulun salissa. Salissa pelaamme futsalia ja ohjatusti voimistelua. Kesäisin on käytössä Haukiputaan alueen tekonurmikentät  ja mahdollisuuksien mukaan myös nurmikenttä Haukiputaan keskuskentällä.

Avoimet treenit marraskuun 2019 aikana seuraavilla vuoroilla :

Ti 19.00-20.30      HauPa-halli

Ke 19.30-21.00     Länsituulen Sali  (futsal)

Joukkueella on myös yhteistyötä alueen muiden seurojen (yhteisjoukkuetoiminta) ja nuorempien /vanhempien junioreiden kanssa (P07/B-juniorit).  Nämä ylimääräiset treenit on tarkoitettu joukkueessa jatkaville /  joukkueeseen valituille pelaajille. Valmentajat nimeävät yhteistyössä toisten joukkueiden valmentajien kanssa pelaajat näihin treeneihin. Ylimääräisiä harjoituksia on 1-2 krt/vko.

 

Varustus

Tiistain hallivuorolla jalkapallokengät,  säärisuojat, urheiluun sopivat vaatteet : shortsit(+pitkät alushousut)/verkkarit ja pitkähihainen harjoituspaita. 

Keskiviikon salivuorolle sisäpelikengät, säärisuojat ja sisäliikuntavarustus.

Joukkueelta löytyy pallot harjoituksiin.

 

Ilmoittautudu harjoituksiin valmentajille; Samuel Vehkalahti samuel.vehkalahti(a)gmail.com tai Jouni Välipakka jouni.valipakka(a)ii.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sivusto päivitetty 13.06.2019