Ohjeita vanhemmille

JOUKKUEESEEN LIITTYMINEN

Mikäli poikasi haluaisi aloittaa jalkapallon harrastuksen joukkueessa ota yhteyttä joukkueenjohtajaan. Yhteystiedot löytyy Yhteystieto-sivulta.

 

HARJOITUKSET

Harjoitukset järjestetään talvikaudella Haupa-hallilla ja kesäisin ulkokentällä. Tulevat harjoitukset ja paikan saat selville helpoiten nimenhuudon kalenterista.

Pelaaja tarvitsee harjoituksiin seuraavat varusteet:

  • säärisuojat
  • pallo kokoa 4
  • juomapullo
  • lenkkarit (pärjää hyvin aluksi) tai jalkapallokengät 
  • liikuntaan sopivat vaatteet
  • iloista ja reipasta mieltä :-)

Harjoituksissa huomioitavaa

  • Haupa-hallilla kentän pääty tulisi pitää vapaana, jotta seuraavana vuorossa oleva joukkue pääsee lämmittelemään. Lastaan odottavien vanhempien on hyvä siirtyä yläkerran kahvioon tai muualle sopivaan tilaan.

TIEDOTTAMINEN

Sähköpostilista

Joukkueen asioista tiedotetaan kaikille sähköpostilistan pojathaupa06(a}googlegroups.com  kautta. Tähän osoitteeseen lähetetyt viestit saavuttavat kaikkien pelaajien vanhemmat. Tunnistat tästä ryhmästä tulleet viestit otsikon alussa olevasta [pojathaupa06] -tekstistä. Molempien ilmoitettujen huoltajien sähköpostit lisätään tähän ryhmään. 

Nimenhuuto

Nimenhuuto.com-palveluun laitetaan treenit ja muut joukkueen tapahtumat. Tänne vanhempien tulisi ilmoittaa pelaaja treeneihin aina kun niihin osallistuu. Nimenhuudon rekisteröitymistieto lähetään ensimmäiseksi merkitylle huoltajalle. Nimenhuuto löytyy:  http://haupap06.nimenhuuto.com/

Haukiputaanpallo maksaa joukkueelle tukea osallistumistietojen perusteella . Olkaa siis aktiivisia ilmoittautumisissa! (Unohdukset on hyvä paikata viimeistään treenien jälkeen.)

 

MAKSUT

Joukkueen kuukausimaksu

Joukkueen kuukausimaksu maksetaan joukkueen omalle tilille ja sillä katetaan mm. hallin vuokramaksut, turnauksiin ilmoittautumiset sekä muut joukkueen juoksevat kulut.

 

Kuukausimaksu on 70€ ja se maksetaan kuun 15. päivään mennessä joukkueen tilille  FI45 5740 7520 1054 37.

 

Seuran jäsenmaksu

Seura laskuttaa jäsenmaksun joukkueelta ja pelaajat maksavat jäsenmaksun joukkueen tilille. Maksu erääntyy tammikuussa, eräpäivä ilmoitetaan myöhemmin ryhmäsähköpostilla.

Vaihtoehtoina on

  • jäsenmaksu 35 €/pelaaja tai
  • perhemaksu 75 € (ilmoita rahastonhoitajalle nimet, ketkä lisätään jäsenrekisteriin)

Seuran toimintamaksu

Myös toimintamaksun seura laskuttaa joukkueelta ja pelaajat maksavat toimintamaksun joukkueen tilille. Toimintamaksu on 260 € ja maksu peritään ensimmäisen kerran sinä vuonna, kun pelaaja täyttää 7 vuotta.Toimintamaksu peritään kahdessa erässä; 130 € helmikuussa ja 130 € huhtikuussa. Perheestä enintään kolmelta (3) pelaajalta peritään toimintamaksu, jonka jälkeen vanhimmasta päästä oleva perheenjäsen on toimintamaksusta vapaa. Maksulla kustannetaan mm. joukkueiden kirjanpitokuluja sekä piirille sarjatoiminnoista ja pelaajakehityksestä koituvia kuluja. 

 

Pelipassi ja vakuutus

Pelipassin ja vakuutuksen uusiminen tehdään Palloliiton jäsenrekisterissä Pelipaikassa http://www.palloliitto.fi/pelipaikka

Ohjeet uusimiseen ja uuden pelipassin ottamiseen löytyvät täältä https://fi.support.fifaconnect.org/support/solutions/folders/7000000151

Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt Pelipaikkaan, tee rekisteröityminen ensin ja lisää alaikäinen pelaaja tietoihisi PalloID:llä. Jos PalloID on kadoksissa, sitä voi kysyä Pelipaikan tukipalvelusta (tai rahastonhoitajalta).

Rekisteröinnin jälkeen voit uudistaa pelipassin ja tarpeen mukaan vakuutuksen painamalla Uudista-näppäintä Tason jalkapallo-kohdasta. Kun uudistaminen on tehty ja maksettu 25 + 4 €, tee uudistaminen myös Tason futsal puolella. Siellä laskun summaksi tulee 0 €, koska sama pelipassi käy molempiin. 

Jos pelaaja siirtyy jostain toisesta seurasta, tulee tehdä Pelaajasiirto HauPaan; Pelipaikan kautta Tee seurasiirto HauPaan, siirtopyyntö lähtee vanhalle seuralle ja mikäli ei ole velvoitteita hoitamatta niin hyväksyntä lähtee uudelle seuralle. HauPa maksaa pelaajasiirto hinnan 30 € Suomen Palloliitolle, jonka jälkeen pelaaja on rekisteröity seuraan.

Jos pelaajalla on jo oma vakuutus, joka kattaa harrastus- ja kilpailutoiminnan, toimita siitä vakuutustodistus rahastonhoitajalle, niin ei tarvitse ottaa päällekkäisiä vakuutuksia.