Maksut

Alla on koottuna keskeisimmät maksut, joita jalkapallon harrastamiseen

Haukiputaan Pallossa liittyy.

 

Pelipassi

 

Jokaisella turnauksiin osallistuvalla pelaajalla on oltava voimassaoleva Pelipassi, joka oikeuttaa pelaamaan kotimaisissa sarjoissa ja turnauksissa.Pelipassin ja vakuutuksen hankinta/uusiminen tehdään Palloliiton jäsenrekisterissä Pelipaikassa http://www.palloliitto.fi/pelipaikka

Ohjeet uusimiseen ja uuden pelipassin ottamiseen löytyvät täältä https://fi.support.fifaconnect.org/support/solutions/folders/7000000151

Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt Pelipaikkaan, tee rekisteröityminen ensin ja lisää alaikäinen pelaaja tietoihisi PalloID:llä. Jos PalloID on kadoksissa, sitä voi kysyä Pelipaikan tukipalvelusta (tai rahastonhoitajalta ja joukkueenjohtajalta).

Vuonna 2019 Pelipassin hinta on 25€ ja se on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Pelipassin yhteydessä voi myös hankkia erillisen vakuutukset 4€, jolla katetaan tapahtumissa aiheutuvat tapaturmat.

Jos pelaajalla on jo oma vakuutus, joka kattaa harrastus- ja kilpailutoiminnan, toimita siitä vakuutustodistus rahastonhoitajalle, niin ei tarvitse ottaa päällekkäisiä vakuutuksia.

Maksuihin liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä joukkueen rahastonhoitajaan.


 


 

Joukkueen kuukausimaksu

Pelaajan kuukausimaksu on 20 €, ja se maksetaan kuukauden 15. päivään mennessä joukkueen omalle tilille HauPaP10  FI63 5740 7520 0513 75.

Maksaessasi kuukausimaksua, ilmoita viestikenttään pelaajan nimi ja kuukausi, jota maksu koskee.

Kuukausimaksulla katetaan mm. hallin vuokrasta aiheutuvat kulut, ilmoittautumiset turnauksiin sekä muut joukkueen juoksevat kulut.

 

Uusien pelaajien kohdalla ensimmäinen kuukausi on maksuton. Mikäli pelaaja jatkaa mukana joukkuetoiminnassa tutustumiskuukauden jälkeen, huoltajat huolehtivat junioritoimintaan liittyvien maksujen suorittamisesta.

 

 


 

Seuran jäsenmaksu

Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa joukkueen tilille. Vuonna 2019 seuran jäsenmaksu on  vaihtoehtoisesti 

  • jäsenmaksu 35 €/pelaaja tai
  • perhemaksu 75€

 

 


 

Seuran toimintamaksu

Toimintamaksu peritään kerran vuodessa. Maksun voi maksaa kahdessa erässä joukkueen tilille. Maksu maksetaan kokonaisuudessaan riippumatta siitä, aloittaako tai lopettaako pelaaja seuran jäsenyyden kesken kautta.

Poikkeuksia maksuissa:

-Pelaaja, joka aloittaa seuran joukkueen toimintaan osallistumisen 1.8-30.8, maksaa 1/3 toimintamaksusta. 

 -Toimintamaksua ei peritä pelaajalta, joka aloittaa seuran joukkueen toimintaan osallistumisen 1.9. tai myöhemmin syyskuun ollessa  kokeilukuukausi ja lokakuun ollessa  ylimenokuukausi. 

Toimintamaksu (2019):

260€/ rekisteröity pelaaja. Voi maksaa kahdessa erässä (helmi- ja huhtikuu).

Perheestä enintään kolmelta (3) pelaajalta peritään toimintamaksu, jonka jälkeen vanhimmasta päästä oleva perheen jäsen on toimintamaksusta vapaa.

 

Maksuihin liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä joukkueen rahastonhoitajaan.

Taloudellista tukea tarjolla

Taloudellista tukea lapsen harrastuksen voi tiedustella ainakin Tukikummit -säätiöltä, Oulun Diakoniasäätiöltä ja Oulun seurakunnalta. Tukea voi saada niin toimintamaksuihin kuin urheiluvälineisiin.