Info vanhemmille

Kuukausimaksu:

Pelaajan kuukausimaksu on 20 €, ja se maksetaan alkavan kuukauden 5. päivä joukkueen omalle tilille HauPaP14 ( alkaen 1.9.2019 ).

Maksu joukkueen tilille FI80 5740 7520 1586 42

Saaja: HauPaP14

Viesti: Pelaajan nimi ja kuukausi

Kuukausimaksulla katetaan mm. hallin vuokrasta aiheutuvat kulut, ilmoittautumiset turnauksiin sekä muut joukkueen juoksevat kulut.

 

Uusien pelaajien kohdalla ensimmäinen kuukausi on maksuton. Mikäli pelaaja jatkaa mukana joukkuetoiminnassa tutustumiskuukauden jälkeen, huoltajat huolehtivat junioritoimintaan liittyvien maksujen suorittamisesta.

 

Seuran jäsenmaksu:

Seuran jäsenmaksu vuodessa on yksilömaksuna 35€ ja perhemaksuna 75€ (kattaa kaikki perheen jäsenet). 

Perhejäsenmaksu maksetaan vanhimman pelaajan joukkueen tilille. Joukkueenjohtaja tarvitsee kaikkien perhemaksuun liitettävien tiedot, jotka ilmoitetaan sähköpostitse vuoden vaihteessa.

 

Vakuutus ja korttelipassi

Pelaajalla tulee olla jalkapalloliiton velvoittama korttelipassi ja vakuutus joka kattaa myös harrastustoiminnan. Korttelipassi- ja vakuutus hankitaan joukkueenjohtajan kautta. Vuonna 2019 korttelipassi 5€ ja vakuutus 4€/vuosi. Joukkue huolehtii pelipassin hankkimisesta.

Jos pelaajalla on voimassa oleva vakuutusturva, joka korvaa jalapallon kilpailutoiminnan, harjoittelutoiminnan ja niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla pelipassikauden välisenä aikana, ei hänen tarvitse ottaa sen lisäksi muuta vakuutusta. Tässä tapauksessa toimita joukkueenjohtajalle vakuutustoditus kopio tai erillinen lomake, joka löytyy nimenhuudosta lomakkeet osiosta.