Futiskoulun jälkeen

Mitä futiskoulun jälkeen?

 

Prinsessa- ja Batmanfutis huipentuu lopputurnaukseen kesäkuussa. Pelien päätteeksi pienet pelurit palkitaan diplomein ja mehun sekä pullan kera. Futiskoulun päättyessä pelaajat voivat siirtyä omiin ikäluokkajoukkueisiin ottamalla yhteyttä kyseisten joukkueiden taustatiimiin.

Sinustako valmentaja?

 

Nuorimmille pelaajille (tytöt 2014 syntyneet ja pojat 2015 syntyneet) perustetaan omat joukkueet. Jos olet innostunut futiksesta ja haluat osallistua esimerkiksi taustajoukkoihin tai valmennustiimiin, kerrothan siitä meille, otamme mielellään uusia tekijöitä mukaan! Uusien joukkueiden mukana kulkee ensimmäiset 2-3 kuukautta seuramme valmennus- ja/tai junioripäälliköitä, jotka auttavat alkuun ja antavat vinkkejä reenien vetoon. Tämänkin jälkeen kaikki mainitut henkilöt ovat edelleen joukkueiden käytettävissä.

Mikä on HauPa?

 

Haukiputaan Pallo ry on perustettu vuonna 1993.

Vuonna 2019 seurallamme oli 12 poikajoukkuetta ja 11 tyttöjoukkuetta. Miehissä ja naisissa oli sekä edustusjoukkue että kakkosjoukkue. Miehet osallistuivat kahdella joukkueella yhteensä kolmeen sarjaan. Naisten edustusjoukkue jatkaa toista kauttaan Naisten Ykkösessä. Seuralla oli lisäksi harrastejoukkueet miehissä (FC Reinot) ja naisissa (FC Rauha).

Seuran vetonaula on oma HauPa-halli Annalankankaalla, joka mahdollistaa pelaajilleen ympärivuotisia harjoitusvuoroja järkeviin kellonaikoihin ja omakustannehintaan.

Lisätietoja seuran sivuilta www.haupa.fi

 

Ota yhteyttä!

 

Junioripäällikkö Petra Körkkö                                liikunnanohjaaja@haupa.fi

 

Tervetuloa mukaan HauPan futisperheeseen!