Uusia pelaajasopimuksia

1.6.2020

Joukkueen vahvuuteen on liittynyt kolme nuorta ja taitavaa pelaajaa.

-04 ikäluokkaan kuuluvat Niia Huovinen, Taika Naumanen ja Vilma Kummala ovat nuoresta iästään huolimatta esittäneet vakuuttavia otteita viime kaudella Laura Kalmari -lopputurnauksessa ja B1-sarjassa, sekä talvella BSM-karsinnoissa. Naisten joukkueeseen siirtyminen ja Naisten Ykkösen pelit tuovat kolmikolle uutta haastetta. ”Toiveena on kehittyä eteenpäin”, tuumaa Taika tavoitteekseen kaudelle.

Niian fiilikset sopimuksesta ovat erittäin hyvät ja uuteen joukkueeseen siirtyminen on sujunut hyvin: ”En olisi voinut toivoa parempaa vastaanottoa ja joukkuetta. Treeneissä on hyvä fiilis ja tekemisen meininki, joten niissä kyllä viihtyy.”

Tytöt ovat harjoitelleet kokoaikaisesti joukkueen mukana toukokuun puolesta välistä lähtien, kun paluu pienryhmäharjoitteluun sallittiin. Joukkuetreeneihin on kolmikon mielestä ollut mukava palata pitkän omatoimisen harjoittelun jälkeen siitäkin huolimatta, että treeneissä on vielä ollut rajoituksia esimerkiksi ryhmäkokojen ja kontaktin ottamisen suhteen. ”On ollut tosi kiva päästä taas treenaamaan edes jotenkin joukkueessa ja naisten joukkueeseen on otettu tosi hyvin vastaan”, Vilma toteaa.  

Jo viime kaudella debyytin Naisten Ykkösessä tehnyt Vilma Kummala odottaa innolla kauden alkua. Vilmalla on selkeä tavoite pian alkavalle kaudelle: ”Tavoitteena tälle kaudelle mulla on kehittyä pallollisena pelaajana ja saada rohkeutta pallon kanssa.”