Naisilla lauantaina alkulohkon viimeinen ottelu

16.7.2020

Ennakko: Kohti alkulohkon viimeistä ottelua

 

Naisten ykkösen alkulohkovaihe saadaan nyt tulevana viikonloppuna päätökseen, kun HauPan naiset matkaavat lauantaina 18.7 kohti Rovaniemeä RoPS:n vieraaksi. HauPa ja RoPS ovat vain kahden pisteen päässä toisistaan, joten tuleva ottelu määrittää joukkueiden sijoitukset sarjataulukossa ennen viimeistä yksinkertaista kierrosta.

Joukkueet kohtaavat sarjassa tänä vuonna toistamiseen ja HauPa lähtee näin hakemaan pohjoisen vastustajasta jo toista voittoa. HauPan kapteeni Johanna Raappana lähtee odottavaisin fiiliksin kohti viikonlopun peliä: ”Alkusarjan kolmatta voittoa lähtään tavoittelemaan, mutta Rovaniemeltä pisteitä ei varmasti helposti irtoa, joten meillä täytyy olla täysi keskittyminen omaan tekemiseen”.

Sekä HauPan, että RoPS:n pelit ovat tähän asti olleet tuloksellisesti hyvin tasaisia, sillä voittoja ja tappioita on kertynyt molemmille suunnilleen saman verran. Tästä syystä voidaan odottaa hyvin tasaista ottelua.

”Alkusarja on ollut tosi kova ja ollaan saatu paljon tiukkoja pelejä alle. Ollaan pystytty parantamaan omaa tekemistä kokoajan, joten ootan innolla mihin se riittää sarjan muita joukkueita vastaan!” Raappana jatkaa.

HauPan ja RoPS:n välinen kamppailu puhalletaan käyntiin tulevana lauantaina 18.7 klo 13:00. Tule siis paikalle kannustamaan suosikkisi voittoon!