Naisten joukkueen sopimusuutisia: Naumanen ja Lieska

2.2.2021

Taika Naumanen ja Assi Lieska.
Taika Naumanen ja Assi Lieska.

Taika Naumanen ja Assi Lieska ovat allekirjoittaneet pelaajasopimukset kaudelle 2021.

Taika Naumanen

 

Taika Naumanen on allekirjoittanut pelaajasopimuksen kaudelle 2021. Keskikenttäpelaaja kuuluu samaan kategoriaan Vilma Kummalan ja Emilia Oksasen kanssa ollen yksi joukkueen nuorimmista pelaajista. Naumaselle tämä on toinen kausi naisten joukkueen mukana.

 

Joukkueen valmennustiimi kertoo Naumasen olevan kova ja innokas harjoittelija: ”Ikiliikkuja Taika tuo nuoruuden innolla sopivaa sähäkkyyttä hyökkäyspään pelaamiseen. Taikan harjoitusmotivaatio on huippuluokkaa.”, kertoo valmentaja Milla Ahola. Päävalmentaja Antti Kuivamäki: ”Taika on nuori ja kehittyvä pelaaja. Hän on aina pelattavissa ja pallon saatuaan tekee sitten taikojaan sen kanssa.”

 

Naumanen kertoo lähtevänsä tulevaa kautta kohti hyvillä mielin. Keskikenttäpelaaja nauttii harjoittelusta ja jalkapallon pelaamisesta: ”Harjoittelu on tuntunut mukavalta, vaikka omatoimista on väliin pitänyt tehdä enemmän, nautin siitä mitä teen.” Tavoitteita ja kehityskohteita keskikenttäpelaajalla myös löytyy: ”Haluan kehittää edelleen pallollista taitoa ja fysiikkaa. Erityisesti haluan kehittyä vedoissa ja fyysisyydessä kentällä.”

 

HauPan T18-joukkueen valmentaja Tuomo Sorakangas on ollut myös Naumasen valmentajana pelaajan uran alkuajoista lähtien: ”Hienoa että HauPan oma pelaajapolku johtaa naisten kilpasarjaan, jossa jo melkoisen nuorella iällä pääsee pelaamaan kovia pelejä. 04-ikäluokan osalta on ollut jo pitkään selviö, että pelaajien henkilökohtainen osaaminen riittää Naisten Ykkösen tasolle ja myöskin sitä korkeammalle.”

 

Assi Lieska

 

Assi Lieska on allekirjoittanut pelaajasopimuksen kaudelle 2021. Lieska siirtyi ONS:sta HauPaan uuden kauden startatessa. Taitava keskikenttäpelaaja on päässyt hyvin joukkueeseen mukaan ja väläyttelemään taidoillaan: ”Assi on taitava keskikenttäpelaaja ja tunnollinen harjoittelija. Loistava vahvistus joukkueellemme.”, kommentoi joukkueen päävalmentaja Antti Kuivamäki.

 

”Assin pehmeä pallotatsi tuo luovuutta hyökkäyspeliimme.”, kertoo valmentaja Milla Ahola ja kertoo Lieskan päässeen hyvin mukaan joukkueeseen. Samaa kertoo myös pelaaja itse: ” Reeneissä on ollut hyvä meno ja oon viihtyny tosi hyvin!”, ja jatkaa: ”Odotan tulevaa kautta innolla ja haluan auttaa joukkuetta niin hyvin kuin pystyn. Tavoitteenani on kehittää erityisesti fyysisiä ominaisuuksiani ja saada varmuutta pelaamiseen.”

 

Naisten joukkue on tyytyväinen pelaajasopimuksesta nuoren ja taitavan pelaajan kanssa.

 

Tervetuloa HauPaan Assi!