Pienryhmät, Teams, Zoom ja ulkoharjoitukset – juniorit ovat palanneet jalkapallon pariin!

4.2.2021

P10 (2011) syöttöharjoitus käynnissä HauPa-hallilla.
P10 (2011) syöttöharjoitus käynnissä HauPa-hallilla.
T13/12 (2008-2009) ottamassa alkulämmittelyjä hallin pihalla.
T13/12 (2008-2009) ottamassa alkulämmittelyjä hallin pihalla.
P6 (2014) harjoittelemassa HauPa-hallilla.
P6 (2014) harjoittelemassa HauPa-hallilla.
T9/8 (2012-2013) Teams-harjoituksissa.
T9/8 (2012-2013) Teams-harjoituksissa.

Haukiputaan Pallon juniorijoukkueet ovat päässeet jälleen harjoittelemaan, pienryhmissä ja turvallisuus huomioiden.

Hallissa harjoittelu pienryhmissä

 

Seuran oma halli on osoittautunut entistäkin arvokkaammaksi koronan aikana. Kaupungin sulkiessa tilansa pystyttiin rajoitusten mukaisesti harjoittelua toteuttamaan HauPa-hallissa. Aluksi harjoittelemaan pääsivät kilpajoukkueet ja rajoitusten hellittäessä myös nuoremmat juniorit. Pienryhmissä harjoittelu on tuonut myös etuja mukanaan, kun valmentajat pystyvät antamaan henkilökohtaista palautetta entistä enemmän yksittäiselle pelaajalle.

Harjoittelua on toteutettu ja toteutetaan edelleen pienryhmissä, hallissa ylimääräinen oleskelu on rajattu minimiin ja vanhempien pääsy halliin on kielletty. Vuoron vaihto toteutetaan joukkueiden välillä ilman kontakteja toiseen joukkueeseen ja valmentajat avustavat pienimmät juniorit heidän saapuessa ja poistuessa hallista. Valmentajat ohjaavat harjoituksia maskit päässä ja käsidesiä käytetään halliin mennessä ja sieltä poistuessa.

 

Teams, Zoom ja ulkoharjoittelu

 

Kuluneen vuoden aikana on niin seuran kuin joukkueidenkin toimihenkilöiden pitänyt sopeutua uuteen tilanteeseen. Hallin rajattu osallistujamäärä on pakottanut joukkueet ottamaan alkulämmittelyt ulkona ja monelle onkin kertynyt juoksukilometrejä ennen kuulumaton määrä. Halliin saapuessa nuorilla ja lapsilla on valmiiksi punaiset posket ja suu hymyssä – onhan ulkoilu mukavaa!

Pienryhmäharjoittelun lisäksi joukkueet ja seura ovat tarjonneet mahdollisuuksia etäharjoitteluun Teamsin ja Zoomin kautta. Aluksi oudolta tuntuneet, mutta nyttemmin jo arkeen kuuluvat etäharjoitukset ovat mahdollistaneet harjoittelun myös tauon aikana.

 

Tervetuloa uudet juniorit!

 

Seurassamme on joukkueita aina 5-vuotiaista alkaen ja uudet pelaajat ovat tervetulleita toimintaan. Joukkueet ja yhteystiedot löytyvät osoitteesta:  https://www.haupa.fi/joukkueet/

 

Voit myös ottaa yhteyttä seuran henkilökuntaan, autamme mielellämme:

Körkkö Petra, tyttöjen junioripäällikkö          

junioripaallikkotytot(at)haupa.fi        040 7184 431

Takkinen Janne, poikien junioripäällikkö       

junioripaallikko(at)haupa.fi             044 9776 752