Naisten joukkueen sopimusuutisia: Höglund ja Kairamo

8.2.2021

Anni Kairamo ja Kia Höglund.
Anni Kairamo ja Kia Höglund.

Kia Höglund ja Anni Kairamo ovat allekirjoittaneet pelaajasopimukset kaudelle 2021.

Kia Höglund

 

HauPa-kasvatti Kia Höglund on allekirjoittanut pelaajasopimuksen kaudelle 2021. Keskikentällä viihtyvä peluri aloittaa nyt toisen kautensa naisten joukkueessa.

 

Keskikenttäpelaaja ei vielä ole tehnyt lopullista läpimurtoaan, mutta jatkuva kehittyminen ei ole jäänyt valmennukselta huomaamatta, kertoo päävalmentaja Antti Kuivamäki: ”Kia on pitkän linjan haupalainen. Positiivinen hyökkäyspään pelaaja, joka kehittyy koko ajan paremmaksi.” Myös valmentaja Milla Ahola on pistänyt merkille keskikenttäpelaajan kykyjä: ”Kia on rauhallinen pelaaja, joka tuo peliin sopivaa rytmiä.” Höglund itse janoaa edelleen kehitystä: ”Tavoitteenani on kehittyä eteenpäin pallollisena pelaajana ja saada varmuutta pelikentille. Erityisesti haluan kehittyä hyökkäystilanteissa ja maalinteossa.”

Höglund kehuu harjoituksia ja odottaa jo kauden alkua: ”Harjoittelu on tuntunut vauhdikkaalta ja kivalta. Uudet pelaajat ovat tuoneet uutta energiaa ja vauhtia treeneihin, sekä uusi apuvalkka Milla uutta näkökulmaa harjoitteluun. Hyvin ja odottavaisin mielin kauteen 2021!”

Höglund toimii myös isona esikuvana seuramme junnuille, valmentaen T9-joukkueessa: ”Valmentaminen tuo uutta näkökulmaa omaan pelaamiseeni ja motivoi minua. On kiva päästä jakamaan tietoa ja taitoa nuoremmille, sekä nähdä tyttöjen kehittyvän.” Lopuksi peluri lähettää vielä terveiset: ”Tsempit T9 porukalle kovaan harjoitteluun ennen kesän pelejä. Ootte huippuja!”

 

Anni Kairamo

 

Anni Kairamo on allekirjoittanut pelaajasopimuksen kaudelle 2021. Hyökkääjänä viihtyvä nopeajalkainen Kairamo aloittaa nyt toista kauttaan HauPan riveissä.

Valmennus povaa kehitystä myös Kairamolle: ”Anni on sähäkkä peluri. Hän haistaa ja ehtii nopeutensa turvin maalipaikkoihin ja kehittyy koko ajan paremmaksi maalintekijäksi.”, kertoo Kuivamäki ja samoilla linjoilla on myös Ahola: ”Anni on nopea ja taitava hyökkääjä ja hän tuo sähäkkyyttää hyökkäyspeliimme.”

Hyökkääjä asettaa itse tavoitteita tehokkuuteen: ”Tavoitteenani on kehittää omaa fysiikkaa ja kestävyyttä ja saada maalintekoon tehokkuutta.”

Pienen loukkaantumisen jälkeen Kairamo on palannut hyvillä mielin harjoittelemaan: ”Tauon jälkeen on ollut mukava palata harjoittelemaan, kun nilkankin on saanut paranneltua kunnolla. Lisäksi uudet pelaajat ja uusi valmentaja on tuoneet reeneihin sähäkkyyttä mukaan, joten harjoituksiin on aina mukava mennä! Innolla odotan, että kausi päästään aloittamaan mahtavalla joukkueella!”