Naisten joukkueen sopimusuutisia: Korpi ja Haataja

11.2.2021


Ida Korpi ja Olga Haataja ovat allekirjoittaneet pelaajasopimukset kaudelle 2021.

Ida Korpi

 

Ida Korpi on allekirjoittanut pelaajasopimuksen kaudelle 2021. Puolustuksessa viihtyvä Korpi on yksi joukkueen runkopelaajista ja aloittaa neljättä kauttaan naisten edustusjoukkueessa.

 

Joukkueen valmentaja Milla Ahola kertoo, että puolustajalla näyttää olevan aina hiukan enemmän aikaa kuin muilla ja hänen tuovan sen kautta puolustukseen rauhallisuutta ja varmuutta. Päävalmentaja Antti Kuivamäki: ”Ida on perusvarma puolustuksen pelaaja, joka pystyy pelaamaan useammallakin pelipaikalla. Ollut useamman vuoden ryhmässä mukana ja kasvanut joukkueen runkopelaajaksi.”

Korpi kertoo joukkueen harjoittelun tuntuvan tehokkaalta ja jokainen pelaaja tekee töitä sen eteen, että oma ja joukkueen pelaaminen kehittyy: ”Odotan kautta innolla. Viime kaudella pystyttiin parantamaan pelaamista toissa kauteen verrattuna, mutta se ei ihan näkynyt sarjataulukossa. Mielenkiintoista nähdä, minkälaiseksi joukkue lopulta muodostuu, kun uusia pelaajia on liittynyt mukaan. Uskon, että pystymme pelaamaan paremmin kuin edellisellä kaudella ja sen kautta sijoituskin olisi korkeammalla sarjataulukossa.”

Vahvuuksia ja kehityskohteita kysyttäessä Korpi kertoo haluavansa tasaisuutta suorittamiseen: ”Henkilökohtaisina tavoitteina ja kehityskohteina minulla on pystyä pitämään oman pelin laatu tasaisempana ja tulla paremmaksi nopeammassa pallon liikuttamisessa. Omista vahvuuksista nostaisin esille pääpelaamisen.”

 

 

Olga Haataja

 

Olga Haataja on allekirjoittanut pelaajasopimuksen kaudelle 2021. Keskikenttäpelaaja aloittaa ensimmäistä kauttaan HauPassa. OTP:stä siirtyvällä pelaajalla on kokemusta Naisten Ykkösen peleistä Rovaniemen Palloseuran riveistä.

Valmennus on tyytyväinen sopimukseen keskikenttäpelaajan kanssa: ”Olga lukee peliä hyvin ja hänellä löytyy jo aiempaa kokemusta sarjan vaatimuksista. Olgan tyyppistä pelaajaa joukkueessa ei ole aiemmin ollut, joten odotukset ovat positiiviset hänen suhteensa.”, kertoo Kuivamäki. Ahola komppaa: ”Olga tuo lisää vaihtoehtoja keskikentällemme. Hän on vahva kaksinkamppailuissa ja hänen syöttötaitonsa on hyvällä tasolla.”

Haataja on pelipaikaltaan puolustava keskikenttäpelaaja ja on innoissaan lähdössä kohti uutta kautta Naisten Ykkösessä: ”Tavoitteenani on päästä hyvään pelikuntoon ja pelata tasaisen hyviä pelejä ja nauttia pelaamisesta! Haluan kehittää tilannekovuutta ja pystyä viimeistelemään laadukkaasti.”

Uuteen joukkueeseen tulo on sujunut hyvin, vaikka pientä jännitystä onkin ilmassa: ”On ollut tosi kivaa päästä treenaamaan kovaa ja harjoituksissa on ollut hyvä meininki. Oon päässyt hyvin mukaan porukkaan ja ihmiset on ottanut hyvin vastaan ja ollut tosi kivoja! Haupassa vaikuttaa olevan hyvä joukkuehenki. Innolla uutta kautta kohti, vähän jänskättää näin vuoden tauon jälkeen, mutta hauska kuitenkin päästä pelaamaan kovia pelejä ja haastamaan itseä.”, kertoo Haataja ja jatkaa: ”Uskon, että tullaan pärjäämään hyvin ja olemaan hankala vastus!”

 

Olga Haatajan haastattelu löytyy seuramme Youtube-kanavalta, jonne tuotamme mielenkiintoista materiaalia seuran toiminnan ympäriltä säännöllisin väliajoin, ota siis kanava seurantaan!

HauPaTV: https://www.youtube.com/channel/UCXq8EeWlAstolKXe4999K-g

 

Tervetuloa HauPa-perheeseen Olga!