Miesten edustuksen kauden ensimmäinen treenipeli 0-2 voittoon

29.3.2021

Lauantaina 27.3. Heinäpään ulkotekonurmella pelattu harjoitusottelu Hercules Akatemia - HauPa päätyi lukemin 0-2. Joukkueelle tämä oli talven jälkeen ensimmäinen koitos isolla kentällä. Pelaajat lähtivät varmoin ottein otteluun ja siitä jatkettiin mihin viime syksynä jäätiin.

Haupa sai vastaansa nuoren ja taitavan joukkueen, jossa nähtiin myös Haukiputaalais lähtöinen maalivahti Eetu Järvitalo. Eetu kuitenkin joutui taipumaan  Tomi "Tonto" Tuomisen edessä ja joutui hakemaan pallon verkon perukoilta 0-1 tilanteessa. Toisella puoliajalla hyökkääjäkaksikko Henri Hanhela ja Samuel "Starapuranen" Alapuranen pääsivät pahantekoon. Starapuranen vapautti mallikkaalla syötöllä Henkan punaisten puolustajien väliin, joka maailmantähden taidolla pyöräytti pallon puolustajien välistä ja kylmähermoisesti viimeisteli pallon hyvin vastaantulleen maalivahdin ohi lukemiksi 0-2.

HauPan maalivahti Akseli "Aksu" Syrjälä nollasi kotijoukkueen harvat yritykset heti alussa ottaen Game saverin ja näyttäen että tässä muurissa ei ole reikiä. Puolustukseen viimehetkillä saatiin hätyytettyä Joel "Jopo" Merikanto, joka oli Iiro "Ipi" Vandelin kanssa puolustuksen tukipilareita. Laitapakkeina nähtiin Juuso Pernu ja nuorekas Heikki Halmet. Keskikenttää dominoivat Ilari "Ilu" Nikula ja Miikka Paldan. Laitureina Joel Haara ja Ilmari Vallström. Ilmari pääsikin Miikan ohjastukseen ja näillä ohjeilla nuori mies nousikin ottelun aikana uudelle tasolle. Aloituksessa kärkiosastoa veti Tonto Tuominen ja Jeremias Körkkö. Toisella puoliajalla tehokaksikko Hanhela ja Starapuranen päästettiin irti. Tulokas Erno Blomster kävi ottelun loppupuolella väläyttelemässä, mitä on kesällä odotettavissa.

Seuraava edustuksen harjoitusottelu pelataan Torniossa TP-47 vastaan.