Naisten joukkueen sopimusuutisia: Tiilikainen ja Vanhanen

16.4.2021

Sanni Vanhanen pelaa HauPan naisissa myös kaudella 2021.
Sanni Vanhanen pelaa HauPan naisissa myös kaudella 2021.
Pihla Tiilikainen pelaa HauPan naisissa myös kaudella 2021.
Pihla Tiilikainen pelaa HauPan naisissa myös kaudella 2021.

Puolustus vahvana tulevaan kauteen!

Pihla Tiilikainen jatkaa kaudelle 2021

 

Pihla Tiilikainen jatkaa naisten joukkueessa myös kaudella 2021. Laitapuolustajan paikalla viihtyvä Tiilikainen aloittaa nyt kolmatta kauttaan HauPan naisten edustusjoukkueessa. HauPa-kasvatti on pelannut juniorivuosinaan myös OLS:ssa ja ONS:ssa.

 

Valmennus povaa teknisesti taitavalle Tiilikaiselle läpimurtoa tälle kaudelle: ”Pihla on HauPan oma kasvatti ja erittäin ahkera harjoittelija. Todella hyvä ja taitava puolustaja, jonka läpimurtoa odotan tällä kaudella!”, kertoo joukkueen päävalmentaja Antti Kuivamäki. Valmentaja Milla Ahola ” Pihla antaa hyvin tukea hyökkäykseen ja on yksi meidän nouseva puolustaja. Pihla pyrkii jatkuvasti kehittymään ja ottaa palautteen vastaan aina hyvällä asenteella.”

 

Tiilikainen kertoo vahvuuksikseen joukkuepelaamisen ja pallon käsittelyn. Puolustaja  haluaa kehittyä tulevalla kaudella erityisesti omalla pelipaikallaan: ” Tällä kaudella tavoitteenani on päästä kehittymään puolustajan roolissa, keskittyen erityisesti pallottomaan pelaamiseen. Myös heikomman jalan käytössä on kehitettävää.” Joukkuetta hän kuvailee tulevan kauden osalta: ” Pelikentillä tullaan näkemään taistelutahtoinen ja yhtenäinen joukkue.”

 

Naisten pelaajat toimivat seuramme juniorijoukkueiden kummipelaajina ja esikuvina tuleville tähdille. Tiilikaisen kummijoukkue on T14, jonka otteluita hän jo odottaa: ”On kiva päästä seuraamaan ja kannustamaan tyttöjä treeneissä ja peleissä. Tsemppiä kaikille junnuille treeneihin ja peleihin. Toivottavasti nähdään kesällä Länsituulessa!”

 

Sanni Vanhanen jatkosopimukseen

 

Sanni Vanhanen on allekirjoittanut pelaajasopimuksen kaudelle 2021. Laitapuolustajan tontilla pelaava Vanhanen on ONS:n kasvatti ja edustanut HauPaa jo neljän vuoden ajan, aloittaen nyt viidennen kautensa.

 

Nopeajalkainen laitapuolustaja nähdään useimmiten vasemmalla laidalla kiitämässä molempiin suuntiin osallistuen voimakkaasti myös joukkueen hyökkäyspelaamiseen. ”Haluan kehittyä pelaajana ja auttaa joukkuetta yhä enemmän myös omalla panoksella.”

 

Päävalmentaja Kuivamäki on tyytyväinen Vanhasen jatkosta joukkueen mukana: ” Sanni on pitkän linjan jalkapalloilija ja kuulunut joukkueen luottopakkehin jo vuosia.” Valmentaja Milla Ahola: ”Myös Sanni on yksi joukkueen nousevista puolustajista. Sanni tuo näin puolustukseen hyökkäyspelaamista varman puolustamisen lisäksi ja harjoittelee aina hyvällä asenteella.”

 

Joukkue on harjoitellut talvikauden hyvin ja Vanhanen povaa hankalaa vastusta kesäksi muille sarjan joukkueille: ” Kesällä tullaan näkemään yhtenäinen, sinnikäs ja voitontahtoinen joukkue kentällä.” Vanhanen toivoo myös junnuja kentän reunalle, mikäli rajoitukset vain sen sallivat: ” Tulkaahan seuraamaan meidän pelejä kesällä ja muistakaa reenata ahkerasti!”