Naisten joukkueen sopimusuutisia: Mensonen ja Immonen

20.4.2021

Roosa Immonen (vas.) ja Tiia Mensonen edustavat HauPan naisia kaudella 2021.
Roosa Immonen (vas.) ja Tiia Mensonen edustavat HauPan naisia kaudella 2021.

Tiia Mensonen jatkaa kaudella 2021

 

Tiia Mensonen on allekirjoittanut pelaajasopimuksen kaudelle 2021. Varmaotteinen toppari aloittaa nyt toista kauttaan HauPan riveissä.

 

Mensonen siirtyi kaudelle 2020 Haukiputaan Palloon naapuriseura ONS:sta. Toppari on edustanut urallaan myös WJK:ta, PU-62:ta ja JyPK:iä. ”Suurimpia vahvuuksiani ovat pääpeli ja pelin ohjaaminen. Haluan kehittää erityisesti pallollista pelaamistani tulevalla kaudella.”, kertoo Mensonen.

 

Sopimukseen tyytyväinen valmennus kuvailee Mensosta: ” Tiia tuo johtajuutta puolustuslinjaamme. Tiian vahvuutena ovat erityisesti syötön katkot ja pallon ylös tuonti. Tiia reenaa hymy huulessa hyvällä asenteella joka  päivä.”, kertoo valmentaja Milla Ahola. ”Tiia on nyt ollut reilun vuoden joukkueessamme ja ottanut tuona aikana johtavan roolin puolustuslinjassa. Erittäin tärkeä pelaaja koko joukkueelle.”, sanoo Antti Kuivamäki.

 

”Kesällä kentällä nähdään kaikkensa antava joukkue. Ja hauska tietenkin.”, kertoo Mensonen ja jatkaa samalla linjalla terveiset myös seuran junnuille: ”Treenatkaa kovaa, mutta muistakaa myös pitää samalla hauskaa!”

 

Roosa Immonen uutena pelaajana kaudelle 2021

 

ONS-kasvatti, viime kaudella OTP:ta Naisten Kakkosessa edustanut Roosa Immonen on allekirjoittanut pelaajasopimuksen kaudelle 2021. Immonen tullaan näkemään tulevalla kaudella hyvin todennäköisesti topparin paikalla.

 

Puolustuksessa häärivä Immonen kertoo taidoistaan: ”Pallollinen peli ja pääpeli ovat vahvuuksiani. Tulevalla kaudella tavoitteena on pelata tasaisia pelejä, kehittyä pelaajana ja saada onnistumisia, niin henkilökohtaisesti kuin myös joukkueena.” Tulevaan kauteen katseen luonut toppari on päässyt hyvin mukaan joukkueeseen: ” Olen päässyt joukkueeseen hyvin mukaan ja niin pelaajat kuin taustatiimikin on ottaneet minut hyvin vastaan. Joukkueessa on hyvä henki ja peleissä tullaankin näkemään voitontahtoinen ja kova joukkue.”

 

Valmennus kommentoi sopimusta: ”Roosa on hieno lisä joukkueellemme. Hän tuo joukkueeseen mukanaan paljon pallollista osaamista ja näin pystyy auttamaan erityisesti pelinavaamisessa.”, sanoo Kuivamäki ja Ahola komppaa: ” Roosan mukaan tulo antaa meille lisää vaihtoehtoja puolustukseen ja pelin avaamiseen. Näen erityisesti Roosan vahvuutena pelinavaamisen.”

Puolustaja lähettää terveiset junnuille ja toivoo (rajoitusten salliessa) kaikki junnuja seuraamaan otteluita Länsituulen kentällä ja kannustamaan koviin suorituksiin: ”Tsemppiä junnuille tulevaan kauteen. Toivottavasti nähdään Länsituulessa!”