Naisten joukkueen sopimusuutisia: Karjalainen ja Lyytinen

20.4.2021

Johanna Lyytinen (vas.) ja Jessica Karjalainen edustavat HauPaa kaudella 2021.
Johanna Lyytinen (vas.) ja Jessica Karjalainen edustavat HauPaa kaudella 2021.

Jessica karjalainen jatkaa kaudella 2021!

 

Keskikenttäpelaaja Jessica Karjalainen on allekirjoittanut pelaajasopimuksen kaudelle 2021. Karjalainen on FC Wimman kasvatti ja edustanut HauPaa kahden kauden ajan, aloittaen nyt kolmannen kautensa keltavihreiden riveissä.

 

Keskikentällä ja hyökkäyksessä pelannut Karjalainen kertoo vahvuuksistaan: ”Olen erittäin fyysinen pelaaja ja pärjään hyvin kaksinkamppailuissa. Pystyn käyttämään molempia jalkoja ja luomaan jatkuvasti maalintekouhan kentällä.” Maalinnälkäinen Karjalainen haluaa saada hyvän kauden: ”Haluan pysyä ehjänä ja pelata hyvän kauden ja näin auttaa myös joukkuetta pärjäämään. Peleissä tullaan näkemään energinen ja taisteleva joukkue.”

 

Valmennus on hyvillä mielin: ”Jessica on taistelija ja maalintekijä. Viime vuosi oli loukkaantumisen takia hankala ja hän on tulossa uudelleen hyvään kuntoon.”, kertoo päävalmentaja Kuivamäki. ”Jessica vääntää erittäin vahvasti kaksinkamppailuissa ja hänellä on vahvat keskitykset ja laukaisut.”, kertoo valmentaja Ahola.

 

Karjalaisen huikeita laukauksia tullaan näkemään tänäkin kesänä Länsituulella, jonne hän myös toivoo junioreiden vanhempineen löytävän: ”Tulkaa kannustamaan ja katsomaan pelejä! Erityisterveiset kummijoukkueeni T15-joukkueen pelaajille.”

 

Johanna Lyytinen pelaajasopimukseen kaudelle 2021!

 

HauPa-kasvatti, ONS:iakin edustanut Johanna Lyytinen on allekirjoittanut pelaajasopimuksen kaudelle 2021. Viime kaudella HauPan T18-joukkuetta edustanut puolustaja on harjoitellut joukkueen mukana viime vuoden puolelta asti.

 

”Olen vahva kamppailutilanteissa ja haluan kehittyä jatkuvasti. Tulevalle kaudelle tavoitteenani on kehittyä yksilönä kaikilla osa-alueilla, niin teknisesti, fyysisesti kuin myös peliälyssä. Teen paljon töitä myös omalla ajalla kehityksen eteen.”, kertoo Lyytinen. ” Olen päässyt uutena pelaajana joukkueeseen hyvin mukaan. Kesällä tullaan näkemään yhtenäinen ja vahva joukkue, jota omalla panoksellani autan yhä paremmaksi.”

 

Valmennus povaa Lyytisestä tulevaisuuden tähteä, joka pääsee kasvamaan joukkueen mukana. ”Hienoa, että pystymme nostamaan seuran omia kasvatteja joukkueeseen. Johannan kohdalla tavoitteet ovat vielä tulevaisuudessa ja potentiaalia kehittyä löytyy.”, kertoo Antti Kuivamäki. Valmentaja Ahola näkee hyvää kehitystä tapahtuneen jo harjoituskaudella: ”Johanna on tullut uutena pelaajana joukkueeseen hyvällä asenteella. Hän tekee parhaansa jokaisessa harjoituksessa ja tilanteessa ja onkin kehittynyt kevään aikana hienosti.”

 

Puolustaja on kummipelaajana HauPan T13-joukkueessa: ”Nähdään kentällä, toivottavasti pääsette kannustamaan peleihin!”