Naisten joukkueen sopimusuutisia: Porola ja Nieminen

21.4.2021

Lotta Porola jatkaa keltavihreissä.
Lotta Porola jatkaa keltavihreissä.
Ronja Nieminen liittyy uutena joukkueeseen.
Ronja Nieminen liittyy uutena joukkueeseen.

Lotta Porola jatkaa kaudella 2021!

 

Topparina ja keskikentän pohjana pelannut Lotta Porola on allekirjoittanut pelaajasopimuksen kaudelle 2021. Lapuan Virkiän kasvatti edustaa jo neljättä kauttaan HauPa:ssa. Porola on urallaan edustanut myös SeMi:ä ja SiPS:iä.

 

”Olen vahva pääpelaamisessa ja fysiikassa. Pystyn katkomaan vastustajan hyökkäyksiä ja voittamaan kaksinkamppailuita.”, kertoo Porola. Harjoituskauden loukkaantuminen on sotkenut valmistautumista kauteen ja pääpaino tavoitteissa onkin nyt toipua siitä: ”Loukkaantumisen vuoksi ensisijainen tavoite on päästä takaisin kuntoon ja pelikentille. Siitä eteenpäin haluan kehittyä pelaajana ja auttaa joukkuetta saavuttamaan yhteisen tavoitteen tulevalla kaudella. Joukkue tulee olemaan tiivis, yhtenäinen ja taistelutahtoinen.”

 

”Lotta on joukkueen nestori, joka parantaa vuosi vuodelta. Kokemuksensa vuoksi hän voi pelata useammallakin pelipaikalla. Valitettavasti loukkaantuminen sotkee nyt kauteen valmistautumista ja kauden aloitusta.”, sanoo joukkueen päävalmentaja Antti Kuivamäki. Samoin ajatuksin on valmentaja Milla Ahola: ”Lotta on erittäin vahva kaksinkamppailuissa ja pääpelaamisessa. Lotta tekee hienoja taustanousuja keskikentältä ja antaa hyökkäyksille syvyyttä. Lotan kuntoutumista odotellaan, jotta hän pääsee taas tuomaan voimaa kaksinkamppailuihin ja puolustuspelaamiseen.”

 

Junnuille aina positiivinen Porola lähettää terveiset: ”Pitäkää tavoitteet mielessä, mutta hymy huulilla!”

 

Ronja Nieminen uutena joukkueeseen!

 

Laituri Ronja Nieminen on allekirjoittanut pelaajasopimuksen kaudelle 2021. Keväällä harjoitusryhmän mukaan liittynyt Nieminen on edustanut viime kauden TPV:tä (Tampere) Naisten Kakkosessa. Peliuransa hän on aloittanut Espoon Palloseurassa, josta on FC Lynxin kautta siirtynyt RoPsiin.

 

”Menen tilanteisiin kovaa ja kovalla asenteella. Lähtönopeuteni on hyvä ja pärjään hyvin kaksinkamppailuissa.”, kertoo Nieminen ja jatkaa: ”Haluan pelata nousujohteisen ja ehjän kauden. Tavoitteenani on päästä peleissä takaisin omalle tasolle ja kehittyä pelaajana.” Joukkueeseen hän on päässyt hyvin mukaan: ”Joukkueessa on tsemppaava ja positiivinen ilmapiiri, minkä vuoksi joukkueeseen uutena tuleminen oli helppoa. On ollut kiva päästä reenaamaan kovaa ja odotan innolla kauden alkua!”

 

Valmennus otti Niemisen mielellään mukaan joukkueeseen: ”Ronja tuo keskikentälle hyökkäysvoimaa rohkealla pelityylillään ja haastaa vastustajia ennakkoluulottomalla tavalla.”, sanoo valmentaja Ahola. Päävalmentaja Kuivamäki: ”Ronja on rämäpäinen ja nopeajalkainen hyökkäävä pelaaja. Pääsääntöisesti laidalla viihtyvä pelaaja, joka haistaa maalipaikat. Loistava lisä joukkueeseemme.”

 

Tervetuloa HauPa-perheeseen Ronja!