Naisten kotiavauksessa vastassa VIFK

28.4.2021

Tulevana viikonloppuna HauPan naiset pääsevät korkkaamaan tälle keväälle Länsituulen tekonurmen virallisten otteluiden merkeissä. Kotiavauksessa vastaan asettuu Vasa IFK.

 

Edellisen viikonlopun ottelusta on otettu hyvät asiat, sekä kehityskohteet mukaan tulevaan treeniviikkoon ja katseet ovat jo tiukasti tulevassa viikonlopussa. ”Tottakai kotiavaus luo oman jännityksensä peliin. Viime viikonlopun peli on sisällöltään käsitelty, kehityskohteet asetettu ja niitä kohti mennään askel askeleelta”, kommentoi kotijoukkueen keskikentän työmyyrä Sara Kuotesaho tulevaa ottelua.

 

Viime kaudella VIFK sijoittui sarjassa toiseksi ja karsi näin paikasta Kansalliseen Liigaan. Tämän kauden vaasalaiset ovat aloittaneet tasapelillä ja tappiolla, joten haukiputaalaiset saavat vastaansa kovan ja voitontahtoisen joukkueen.

 

Kuotesahon mukaan voitontahtoa ei tulevana viikonloppuna kotijoukkueeltakaan puutu: ”Meidän jengi on tunnettu periksiantamattomuudesta, joten sunnuntaina nähdään varmasti voitonnälkäiset keltapaidat.”

 

Kotiavaus potkaistaan käyntiin Länsituulella kello 14.00. Ottelua voit seurata Kaleva-liven kautta, sekä Palloliiton tulospalvelusta. Huom! Ottelu pelataan ilman yleisöä!