Tärkeitä pisteitä jälleen tarjolla

9.7.2021

Tulevan lauantain ennuste lupaa sekä lämmintä kesäpäivää, että tiukkaa pistetaistoa Länsituulen tekonurmelle. HauPan naiset kohtaavat viikonloppuna nurmijärveläisen NJS:n.

Edellisenä viikonloppuna tappion kärsinyt HauPa on lähtenyt uuteen viikkoon uudella energialla. ”Viime viikon pettymys on selätetty ja treeneissä on ollut hyvä fiilis,” kertoo HauPan puolustuslinjassa ahkeroiva Pihla Tiilikainen. Viikon aikana on pyritty jälleen viemään omaa peliä eteenpäin, sekä keskitytty viikoittaisen tavoitteen suorittamiseen.

”Vastassa on viime kaudelta tuttu NJS, joka on pelannut tähän mennessä vaihtelevin tuloksin”, Tiilikainen jatkaa. NJS on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena viidellä voitolla ja neljällä tappiolla. Edellisellä kaudella joukkueet kohtasivat kerran Haukiputaalla. Tasainen ottelu päättyi tuolloin nurmijärveläisten 0-2 -voittoon, joten tulevana viikonloppuna haukiputaalaisilla on revanssin paikka. Odotettavissa on jälleen tiukkaa taistelua kolmesta pisteestä.

Peli vihelletään alkavaksi Länsituulella kello 13.00, joten tulethan paikalle nauttimaan futiksesta, sekä heinäkuisesta lauantaipäivästä! Paikalla palvelee tuttuun tapaan kioski ja luvassa on myös perinteinen herkkukoriarvonta.

Lisäksi lauantaina on mahdollisuus tuoda klo 13.00-14.30 kioskikopille mattoja pestäväksi! Maton pesu maksaa 25€/matto ja maton maksimileveys on 260 cm.