Naisten kauden päätös Länsituulella

28.9.2021

HauPan naisten kausi päätetään lauantaina 2.10 kotiottelulla Ilves/2 vastaan.

Kotijoukkue lähtee peliin ilman paineita, sillä putoaminen varmistui pari viikkoa sitten. Edellisenä viikonloppuna haukiputaalaiset hakivatkin pisteen Nurmijärveltä. Viikonlopun vierailijoilla puolestaan on panosta, josta pelata. Vierailija Ilveksellä on mahdollisuus voitolla nousta karsijan paikalta pois, mikäli VJS ei voita omaa otteluaan.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Tampereella päättyi Ilveksen 3-0 -voittoon, joten kotijoukkue lähtee hakemaan revanssia nuoresta tamperelaisjoukkueesta. ”Ilves on taitava, nuori joukkue. Viimeksi meillä oli hankaluuksia, kun Ilves onnistui liikuttamaan palloa nopeasti ja sai murtauduttua aika vapaasti meidän muodon läpi. Kunhan onnistutaan puolustamaan tiiviisti, jaksetaan pysyä muodossa loppuun asti ja hyödynnetään maalipaikat, niin peli on ihan voitettavissa,” ennakoi kotijoukkueen Olga Haataja tulevaa ottelua. ”Lähetään nauttimaan pelistä vielä vikaa kertaa!”

Peli vihelletään käyntiin muiden viimeisen kierroksen otteluiden tapaan kello 13.00. Tule paikalle kannustamaan tälle kaudelle viimeistä kertaa HauPa pisteille Länsituuleen! Lämmintä teetä ja kahvia koleaan syysilmaan löytyy perinteisesti kahviosta, jossa myös herkkukoriarvonta. Ottelu striimataan myös HauPan YouTube-kanavalle.