KesäPudas 2024 turnausinfo joukkueille

Turnausmateriaali

Turnauksen materiaali on joukkueittain pussitettu ja löytyy pelialueen kahviosta. Materiaali tulee hakea ennen ensimmäistä peliä. Materiaalissa on mm. tsempparipalkinto, diplomit ikäluokille P/T13-10 ja mitalit P/T9-5. Muut palkinnot jaetaan ko. sarjan pronssi- ja finaaliottelun jälkeen kentän ulkopuolella kahvion läheisyydessä.

Ensiapu

Joukkueet huolehtivat ensisijassa pelaajien ensiavusta itse. Mikäli ensiapuun tarvitaan apua, joukkueet voivat kääntyä tarvittaessa järjestäjien ensiapupisteen puoleen.

Päihteet ja tupakointi

Turnausalueella tupakointi ja päihtyneenä esiintyminen tai päihteiden nauttiminen on ehdottomasti kielletty.

Kahvio

Turnauksen aikana pelipaikan alueelta löytyy kahvio, josta saa kahvia, teetä, makkaraa jne.. Ruokailut on järjestetty alueen toimijoiden kautta. Näistä löydät turnaussivulta lisätietoja kohdasta ruokailu ja majoittuminen.

Pysäköinti

Jokaisella kentällä on opaste missä voi pysäköidä.

Virpiniemessä pysäköintialue

HauPa-hallilla pysäköinti tapahtuu jäähallin pihassa, josta on n. 300m matkaa pelipaikalle. Haupa-hallin eteen ja Muottitielle on pysäköinti kielletty. Ajo-ohje jäähallin parkkipaikalle: Annalankankaantietä jatka Virpiväylälle ja käänny Virpiväylää vasemmalle ja seuraavasta tienhaarasta oikealle. Virpiväylän puolelta käynti parkkipaikalle.

Länsituulessa pysäköinti tapahtuu joko Länsikujan tai Länsituulentien parkkipaikoilla. Kulkutiet on pidettävä vapaana, koska teiden perällä on asutusta.

Haukiputaan keskuskentällä pysäköinti tapahtuu joko Jatulin jälkeen olevalla parkkipaikalla, huomioikaa tienylitys kentälle, tai ennen keskuskenttää vasemmalla puolella olevalle alueelle.

Talvikkipuistossa pysäköinti vain merkityille alueille. 

Ritaharjussa pysäköinti vain merkityille alueille.

Muistetaan pitää tiet vapaina pelastusajoneuvoja varten!

Turnaustoimisto

Löytyy HauPa-hallista, osoitteessa Muottitie 1. Turnauksen aikana liittyvissä asioissa voi soittaa turnauspäällikölle nroon 044 0500 981, Kari Puranen. 

Turnauksen jury

Jury käsittelee mahdolliset protestit. Protestimaksu on 100 €, joka on suoritettava välittömästi protestia jättäessä. Protesti tulee jättää turnauksen kahvioon, josta ollaan yhteydessä turnauspäällikköön. Turnauspäällikkö kokoaa juryn.