Uusimmat uutiset

Kuva: Markus Haapsaari

P12 turnausvoittoon Ilves Cupissa 18.-19-6.2022


On jälleen se aika vuodesta kun Haukiputaan Pallon P2012 -joukkueen 12 innokasta poikaa vanhempineen otti suunnan kohti Tamperetta, tarkempana paikkana juniorijalkapallon pyhättö - Kaupin urheilupuisto. Upeissa puitteissa miteltiin viikonloppuna Ilves Cup -nimisessä kutsuturnauksessa useassa eri ikäluokassa valtakunnan junnufutiksen paremmuudesta. Kutsuttuja joukkueita oli yhteensä 16, jotka jakaantuivat neljään 4 joukkueen lohkoihin. HauPa oli luonnollisesti tässä kilvassa mukana ja tavoite oli lähteä kirkastamaan vuoden takaista pronssia.


Matka taittui tällä kertaa Valtion Rautateiden kiskojen kolinaa sekä innokkaiden futareiden lennokkaita tarinoita kuunnellen. Perille saavuttiin perjantai-iltana ja reippaan iltalenkin ja maittavien lihapullien jälkeen katseet käännettiin lauantain alkulohkoon ja jopa optimistisesti sunnuntain sijoituspeleihin. Päät painuivat pehkuihin jo hyvissä ajoin raskaan matkapäivän päätteeksi.


HauPan lisäksi lohko A:n voitosta lähti kilpailemaan FC Honka Pre Akatemia (Espoo), KäPa United (Käpylä) sekä FC Haka (Valkeakoski). Lohkovoitolla oli tässä eliittitason turnauksessa suuri merkitys, koska ainoastaan lohkojen voittajat jatkavat sunnuntaina pelattaviin mitalipeleihin. Lohkojen 2-4 sijat pelaavat vastaavasti ainoastaan sijoituksista.


Lauantaina pelit alkoivat heti aamutuimaan ja matka Kaupin Urheilupuistoa taitettiin aamupalan jälkeen Raitiovaunulla. Ensimmäisessä matsissa vastaan asettui FC Hongan esiakatemia joukkue. Kiivaan ja kovatempoisen matsin jälkeen pisteet tasattiin tuloksen 1-1 perusteella.


Seuraavassa pelissä Käpylän Pallo taittui lukemin 2-0 ja viimeiseen peliin lähdettäessä tilanne oli se, että pelkkä voitto ei todennäköisesti riittäisi vaan maaleja olisi mätettävä, koska kovin lohkovoitosta taisteleva vastustaja Honka oli voittanut myös oman toisen ottelunsa. Jännitysnäytelmä oli valmis eli sekä HauPa ja viereisellä kentällä pelaava Honka pelasivat viimeiset alkolohkon pelinsä samaan aikaan ja maaliero ratkaisisi lohkon ykköspaikan. HauPa heilutti Hakan maaliverkkoa kuudesti, pelin päättyessä 6-0 HauPalle. Honka voitti KäPan 5-1 ja näillä tuloksilla HauPa voitti oman lohkonsa tasapisteissä maalieron turvin 9-1 Hongan maalieron ollessa 9-2. Matka jatkui välieriin.


Välierässä vastaan asettui lohkonsa voittanut tuttu vastus KuPS. HauPa otti pelin alusta alkaen kuskin paikan ja kukisti Kuopiolaiset selvänumeroisesti 4-0. Mahat täytettiin lounaalla ja alkoi valmistautuminen finaaliin missä kohdattiin turnausisäntä Ilves, joka voitti välierissä rankkareilla HJK:n. Taktiikkataulun ja henkisen valmennuksen avulla Haukiputaan pojat valmisteltiin siihen kovimpaan koitokseen hyvin valmennettua ja menestykseen tottunutta Ilvestä vastaan.


Finaali pelattiin Kaupin ns. pikkustadionilla ja katsomo täyttyikin hyvissä ajoin innokkaista futisfaneista. Sähköä ja latausta ei tästä kahden turnauksen kovimman kohtaamisesta puuttunut ja jännitys nousi nousemistaan, koska tuomari oli hukassa. Aloituspotku päästiin antamaan hiukan myöhässä, mutta sitten alkoi trilleri mitä vastaavia ei ole näissä ikäluokissa nähty.


Finaalissa mentiin päästä päähän ja molemmilla joukkueilla oli paikkansa. HauPa hyödynsi omat paikkansa paremmin ja puoliajalle siirryttiin HauPan 2-0 johtoasemassa. Ilves oli ensimmäistä kertaa koko turnauksen aikana tappioasemassa. Toisella puoliajalla Ilves osui kahdesti ja varsinainen peliaika päättyi 2-2. Oli rankkareiden aika.


Molemmista joukkueista kolme itseluottamusta uhkuvaa pikkufutaria astelivat pilkulle ja HauPan pelaajat onnistuivat kaikki, mutta Ilveksen viimeisen yrityksen esti HauPan maalilla erinomaisen turnauksen pelannut veskari ja voitonjuhlat olivat valmiit! Nurmi täyttyi HauPan riehakkaista ja onnellisista pojista, joista jokainen sai kultaisen mitalin kaulaan ja Voittopysti matkasi pohjoista kohti! Ennen junan paluumatkaa haettiin kilokaupalla karkkia, koska nämä pojat ovat ne toden totta ansainneet!

Kuvassa takana Petra Körkkö (valmennus/Team Kuikka), Sonja Madetoja (jojo, Teamit Kuikka + Korpela), edessä pelaajat Miona Selkälä (Team Kuikka) ja maalivahti Iida Vuopala (Team Korpela).

HauPa edustettuna T2008 Helmariturnauksessa

Helmariturnaus pelataan Eerikkilän urheiluopistolla 19.-22.6. Team Kuikan valmennuksesta vastaa aluevalmentaja, HauPan Junioripäällikkö Petra Körkkö, Team Kuikan ja Team Korpelan joukkueenjohtajana Sonja Madetoja. Pelaajina turnauksessa ovat mukana Miona Selkälä ja Iida Vuopala.

Erotuomaristoon oli valittu HauPasta Laura Karukka.

Turnauksen ohjelma ja joukkueet ovat myös palloliiton Tulospalvelussa. Finaalit näytetään suorana Palloliiton Youtube-kanavalla. B-sarjan finaali keskiviikkona 22.6. klo 11:00 ja A-sarjan finaali keskiviikkona 22.6. klo 12:40.

P12 joukkue valmistautumassa otteluun Tampereella pelattavassa Ilves cupissa

P2012 pelasivat su 19.6. pelattaviin välieriin Ilves cupissa

HauPan P12 joukkue voitti A-lohkon maalierolla ollessaan tasapisteissä FC Honka Pre Akatemian kanssa. Joukkueet kohtasivat toisensa avausottelussa ja ottelu päättyi lukemin 1-1. Molemmat joukkueet voittivat alkusarjassa kaksi ottelua ja pelasivat yhden tasan. HauPalla oli kuitenkin parempi maaliero 9-1 kun taas Hongan maaliero oli 9-2. Näin ollen HauPa A-lohkon voittajaksi ja saa vastaansa välierässä D-lohkon voittajan KuPS:n. Ottelu pelataan 19.6. Kaupin urheilupuistossa klo 12:35. Ottelua voi seurata linkistä: https://youtu.be/JPeh70yRwPY

Tsemppiä pojille jatkopeleihin!

HauPan vanhin poikajoukkue P17 karsii 2.7. P17 Ykköseen

P17 varmisti lohkovoiton ja karsii noususta ykköseen

HauPan vanhin poikajoukkue P17 varmisti 18.6. Rovaniemellä pelatun P17 kakkosen B-lohkon voiton kukistamalla FC SantaClaus juniorit lukemin 0-3. Maaleista vastasivat Eeli Haapa-Aho, Auku Leinonen ja Vili Heinonen. Pojat hoitivat mallikkaasti kevätkierroksen B-lohkon. 5 ottelua, 5 voittoa ja maaliero 20-1.

Ykkösen nousukarsinta pelataan Kajaanissa A-lohkon lohkovoittajaa KajHa:a vastaan 2.7. KajHa varmisti 18.6. pelatussa ottelussa lohkovoiton ja ennen viimeistä lohkovaiheen ottelua KajHa:lla maaliero oli huimat 45-4. Tämän karsintaottelun voittaja pelaa syyskierroksella P17 Ykköstä ja häviäjä P17 kakkosen ylempää jatkosarjaa.

Tsemppiä pojille karsintaan!

Uudet ikäluokkajoukkueet T2016 ja P2017 perustetaan kesäkuussa!

Uudet joukkueet starttaavat - T2016 ja P2017 perustamiskokoukset 15.6.2022.

Perustamme uudet ikäluokkajoukkueet heti futiskoulun päätyttyä. Joukkueiden starttipalaverit ovat seuraavasti:

T2016 15.6.2022 klo 17.00-18.00

P2017 15.6.2022 klo 18.00-19.00

Samaan aikaan kun vanhemmat osallistuvat joukkueiden perustamiskokouksiin, lapsille järjestetään harjoitukset hallissa.

Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta ilmoittautumalla joukkueeseen. Ilmoittautuneille lähetetään vielä erillinen muistutus ennen kokousta. Mahdollisuus osallistua myös etänä, toivomme kuitenkin läsnäoloa paikan päällä.


Prinsessa- ja Batmanfutiskoulu päättyy - hyppää mukaan seuran muihin ryhmiin!

T2015, P2016 ja sitä vanhemmat pelaajat - tervetuloa joukkueisiin!

Uudet pelaajat ovat tervetulleita olemassa oleviin joukkueisiin. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan tai ilmoittaudu suoraan mukaan seuran sivujen kautta.

Huom: Ensimmäinen kuukausi on ilmainen kokeilukuukausi, jonka aikana voi tehdä päätöksen jatkamisesta joukkueessa.


Perhefutis - uudet ryhmät starttaavat 16.7.2022

Perhefutis on suunnattu 2-5 -vuotiaille lapsille oman aikuisen kanssa.

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa.


UEFA Playmakers - Vaianan maailmassa kesäkuussa!

Playmakers-ohjelma opettaa 5-8-vuotiaille tytöille sosiaalisia, liikunnallisia ja jalkapalloilullisia taitoja tarinankerronnan kautta. Seuraavat ryhmät starttaavat torstaina 16.6.2022 ja lauantaina 18.6.2022, tervetuloa seikkailemaan Vaianan maailmaan!


Lue lisää seuran tarjonnasta: https://www.haupa.fi/tapahtumat

Valmennuspäällikko Kari Puranen kukitti juuri valmistuneen ylioppilaan Taneli Kohosen
Seuran puheenjohtaja Markku Kohonen ja Junioripäällikkö Petra Körkkö kukittivat tuoreet ylioppilaat Siiri Ronkaisen ja Aada Oksasen.

HauPa onnittelee uusia ylioppilaita ja ammattiin valmistuneita!

Haukiputaan pallolla on pitkä perinne muistaa pelaajia ja muita toiminnassa olevia henkilöitä ylioppilaaksi ja ammattiin valmistumisen johdosta.

29.5. pelatun miesten kolmosen ottelun HauPa - KePs yhteydessä kukitettiin ylioppilaaksi valmistunut Taneli Kohonen. 1.6. pelatun naisten kolmosen ottelun yhteydessä kukitettiin tuoreet ylioppilaat Aada Oksanen ja Siiri Ronkainen.

HauPa onnittelee kaikkia kevään valmistuneita ja toivottaa onnea ja menestystä tulevaan

Miesten Kolmosen ottelussa parhaina palkitut HauPan Jeremias Körkkö (vas.) ja KePS:n Eemil Koskela (oik.). Palkinnot jakoi HauPan puheenjohtaja Markku Kohonen.

HauPan miehet kauden ensimmäiseen kotivoittoon

HauPan miehet ottivat kauden ensimmäisen kotivoiton sunnuntaina Länsituulessa pelatussa Miesten Kolmosen ottelussa Kemin Palloseuraa vastaan. Viime viikonlopun 0–1 vierasvoitto FC Raahesta sai jatkoa sunnuntaina Länsituulen tekonurmella ja oli kahden koetun tappion jälkeen kauden toinen voittoisa ottelu.

Kemin Palloseura kaatui vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen lopulta 3–2 (2–1). KePS:n parhaana pelaajan palkittu Eemil Koskela vei vieraat johtoon jo ottelun 11. minuutilla. Maalintekijänä kunnostautunut Koskela sai jalan vapaaksi rangaistusalueen rajan tuntumassa ja laukaisi pallon varmasti verkon perukoille.

HauPan kuitti tuli kuusi minuuttia myöhemmin. HauPan parhaana palkittu Jeremias Körkkö puski ikävän roikkupallon yli KePS:n maalivahti Tatu Tallavaaran. Peli tuntui etenevän kuuden minuutin sykleissä. Miikka Paldanin tarkka veto kulman jälkitilanteessa vei kotijoukkueen 2–1 puoliaikajohtoon 21. minuutilla.

Toisella puoliajalla Kemin taistelu tuotti tulosta. Pelin 61. minuutti ja KePs sai rangaistuspotun, jonka joukkueen kapteeni Harri Kurkela sijoitti ohi HauPa-veskari Akseli Syrjälän. Peli sai dramaattisen käänteen, kun HauPan kärkimies Toni Tuominen sai vähintääkin kyseenalaisesta tilanteesta toisen keltaisen kortin, josta seurasi ulosajo.

Ottelun alkuminuuttien jälkeen peli oli kotijoukkueen hallinnassa. Henkistä vahvuutta kuvaa se, että vajaallakin pelatessa hallinta säilyi. Maltillisen pelinrakentelun tuloksena palkinto tuli 78. minuutilla, kun ylös noussut toppari Iiro Vandell sijoitti pallon verkon perille ja kolme pistettä jäi Puttaalle.

Miesten kotipelit siirtyvät seuraavaksi Haukiputaan Keskuskentälle, kun maanantaina 13.6. Oulun derbyssä vastaan tulee OPS.

Haukiputaan sähköosuuskunnan iloinen Tykyily-porukka ennen kävelyjalkapallo- turnauksen alkua HauPa-hallissa.

HSO tykyili HauPa-hallissa

Haukiputaan Sähköosuuskunnan väki kokoontui HauPa-halliin viettämään tyky-päivää perjantai-iltapäivällä. Urheilullisen ja hyväntuulisen joukon lajina oli ennalta tuntematon laji kävelyjalkapallo. Erityisesti firmojen suosiossa kävelyjalkapallo on havaittu hyväksi virkistyspäivän lajiksi useastakin syystä. Yksi tärkemmistä on työkyvyn säilyminen myös tykyilyn jälkeen. Laji sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, sillä nimensä mukaan pelissä vain kävely on sallittu ja juokseminen kielletty. Sääntöjen sisäistäminen oli helppoa. Pelin hengen mukaan maaleja tehtiin paljon, tuuletettiin huolella, hiki valui ja vesipulloja tankattiin taajaan.

Kävelyjalkapalloon perehtynyt HauPan valmennuspäällikkö Kari Puranen veti joukolle alkuun hyvät lämmöt ennen varsinaista peliä. Kolmeen ryhmään jaettu porukka kisasi hyvässä hengessä ja peli pysyi kaikin puolin reiluna. Loppuverkkojen jälkeen seurannut ylärimaskaba osoittautui yllättävän haasteelliseksi. Tähän kisaan löytyi kuitenkin voittajat, jotka palkittiin HauPan fanituotteilla. HSO:n toimitusjohtaja Juha Sipolan oli helppo yhtyä henkilöstön kommentteihin "hauskaa oli ja hiki tuli". Juha totesi palkintojen jaossa, että kävelyfutis sopii erinomaisesti yritysten tyky-tapahtumaksi. Tapahtumassa on tarjolla sopivasti liikuntaa ja joukkuepeliä edellyttävää yhteistyötä, siis yhteisöllisyyttä parhaasta päästä. Tullaan toistekin!

HauPan kasvatti #26 Julius Körkkö nuorten maajoukkueeseen

Julius Körkkö valittu U16 maajoukkueeseen UEFA Development turnaukseen

U16-pojat (2006 ja myöhemmin syntyneet) pelaa toukokuussa vuoden ensimmäiset maaottelunsa, kun joukkue osallistuu Serbiassa pelattavaan UEFA Development -turnaukseen. Isäntämaan lisäksi Minihuuhkajat kohtaa Slovakian sekä Unkarin.

Alla linkki palloliiton tiedotteeseen

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u16-pojat-nimetty-uefa-development-turnaukseen

HauPan ja FC Kemin yhteisjoukkue P19 SM Hopealle

HauPassa futsalkausi päätökseen

Miesten edustuksen loppuhuipennus futsalin osalta päättyi pettymykseen

Edustus pelasi hienon runkosarjan Futsal Kakkosessa, voittaen pohjoislohkon ylivoimaisesti. 14 ottelua, joista 12 voittoa ja 2 tasapeliä. Maaliero runkosarjan jälkeen oli huima 114 tehtyä ja 28 päästettyä maalia. Joukkueen paras pistemies oli Toni ”kanki” Kaikkonen, voittaen Kakkosen pistepörssin 37p, 17 maalia ja 20 syöttöä. Miehet karsivat noususta Futsal Ykköseen kokkolalaista FC Sääripotkua vastaan kaksiosaisessa karsintasarjassa. 19.3. pelattiin ensimmäinen osaottelu, jossa keltavihreät olivat parempia lukemin 1-3. 3.4. pelattiin Haukiputaan Jatulissa toinen osaottelu, joka päättyi Sääripotkun voittoon 3-8. Karsintasarja pelattiin yhteis- ja vierasmaali säännöllä, jolloin Sääripotku voitti sarjan lukemin 9-6. HauPa jatkaa siis ensikaudella edelleen Miesten Futsal Kakkosessa.

Naisten futsalin uudelleen starttausta

Naiset pelasivat myös futsalissa alueen Kakkosta. Kaudelle kertyi 4 voittoa ja 4 tappiota ja sijoitus sarjassa oli 6. Anni Sorakangas voitti joukkueen sisäisen pistepörssin 16p, 9 maalia ja 7 syöttöä sijoittuen sarjan pistepörssissä neljänneksi.

Pojat 19 Liigassa SM-Hopealle

HauPan ja FC Kemin P19 yhteisjoukkue voitti selkeästi pohjoislohkon 8 voittoa, 1 tasapeli ja 3 tappiota. Joukkue eteni 26.-27.3. Pirkkalassa pelattuun SM Lopputurnaukseen. Välierässä vastaan asettui järjestävä seura PJK, joka kaatui lukemin 3-1. Näinollen HauPa/FC Kemi Yj eteni finaaliin, jossa sai vastaansa Ylöjärven Ilveksen. Ilves oli kaatanut välierässä edellisvuoden suomenmestarin GFT:n lukemin 5-3. Finaali päättyi selvin lukemin 6-0 Ilveksen hyväksi. Tottakai pohjoisen joukkueelle loppuottelun häviäminen oli kova paikka, kuten kuvasta näkyy, mutta nyt hopea on kirkastunut, kun ymmärtää että sijoitus oli Suomen toiseksi paras.

Tytöt 18 SM neljäs

Tyttöjen alle 18v joukkue pelasi pohjoisen lohkossa kaksiosaisen karsintaottelun ja selvitti tiensä lopputurnaukseen, johon osallistui suomen 8 parasta joukkuetta. 19.-20.3. pelattiin lopputurnaus tampereen Kauppi Sport Centerissä. Haupa voitti oman lohkonsa kaataen FC Nokian 2-0, pelaten tasan FC Hongan kanssa 2-2 ja voittaen KJS:n 2-8. Sunnuntaina välierässä vastaan asentui Jyväskylästä KaDy. Ottelu päättyi varsinaisella peliajalla 2-2, josta mentiin suoraan rangaistuspotkukilpailuun. Tässä KaDy oli parempi ja jatkoi loppuotteluun. HauPa sai pronssipelissä vastaansa RaiFu:n Raisiosta ja joutui taipumaan lukemin 5-1. HauPan ainoasta maalista vastasi Emilia Oksanen.


Haukiputaan Pallon tuottama vuosittainen arvo yhteiskunnalle on 5,58 miljoonaa euroa


Euroopan Jalkapalloliiton UEFA SROI -mallinnus on työkalu valtakunnalliseen ja paikalliseen vaikuttamiseen tutkitun tiedon avulla. Mallinnuksen tavoitteena on osoittaa kuinka jalkapallo edistää ihmisten hyvinvointia ja terveyttä suomalaisessa yhteiskunnassa.

Haukiputaan Pallon tuottama vuosittainen yhteiskunnallinen arvo on laskettu mallinnuksen avulla ja se on 5,58 miljoonaa euroa. Mukana mallinnuksessa on seuratoiminnassa mukana olleet toimijat ja toiminnot vuodelta 2019. Huomioituna on mm. pelaajat, valmentajat, tuomarit ja taustat. Myös valmentaja-, erotuomari-, huoltaja- ja henkilöstökoulutukset on huomioitu. Pallokoulut, leirit, turnaukset yms. tapahtumat seurassa ovat mukana. Mukana myös oma HauPa-halli ja sen monet eri toiminnot. Kaikki vapaaehtoistyö ja seuratyöntekijät on laskelmissa. Eli hyvin laajasti kaikki se, mitä kaikkea seurassa tapahtuu sen varsinaisen pelaamisen lisäksi.

Terveydelliset, sosiaaliset ja taloudelliset hyödyt

Mallinnuksen mukaan haupalainen jalkapallo tuottaa terveydenhuollolle vuosittain 2,497 miljoonan euron säästön mm. alentamalla riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen, sydän- ja verisuonitautiin, syöpään tai mielenterveysongelmiin. Lähes 4 miljoonan euron sosiaalisissa hyödyissä näkyy vapaaehtoistyön vaikutus, koulutustulokset, syrjäytymisen ennaltaehkäisy ja rikollisuuden aleneminen. Taloudelliset vaikutukset ovat noin 2 miljoonaa euroa ja näkyvät jalkapalloyhteisön harrastustoimintaan liittyvänä kulutuksena, sekä olosuhteisiin liittyvänä rakentamisen tuottoina ja työpaikkoina.

Taustalla laajaa asiantuntijuutta

UEFA SROI -mallinnus on työväline, jolla mitataan jalkapalloon sijoitetun pääoman sosiaalista tuottoa. Mallinnuksessa on hyödynnetty laajasti asiantuntijoita sekä tutkimustietoa, ja ensi kertaa suomalaisen jalkapallon arvo voidaan todentaa. Jalkapallon vuotuinen vaikuttavuus Suomessa on peräti 1,25 miljardia euroa. Suomessa laskelmassa on huomioitu 136 000 rekisteröityä pelaajaa.

Mallinnuksen taustalla asiantuntijoina on iso joukko eurooppalaisia toimijoita maiden keskushallinnoista, lajiliitoista, ammattiseuroista ja yliopistoista. Mukana on myös huippuasiantuntijoita, joilla on erityisosaamista ruohonjuuritason toiminnasta, huippu-urheilusta, kilpailutoiminnasta, valmennuksesta, viestinnästä, mediasta, olosuhteiden keittämisestä, politiikasta ja kaupallisesta toiminnasta. Suomesta tietolähteinä ovat mm. KIHU, THL, Likes, VLN, Tilastokeskus.

Haukiputaan pallon strategia

HauPan strategiakauden päivitys ajoittui UEFA SROI- mallinnuksen tulosten julkaisemisen ajankohtaan. Strategiassa painottuu seuran tavoite tuottaa pelaajia, valmentajia, tuomareita, vapaaehtoistyön tekijöitä sekä jalkapallo- ja futsalammattilaisia niin kilpa kuin harrastetoimijoille. Seuran arvot yhteisöllisyys, peli-ilo ja liikkumisen riemu sekä tavoitteellisuus tukevat saatuja tuloksia ja ovat suunnannäyttäjinä myös tulevina vuosina.

Iso kiitos näistä erinomaisista tuloksista kuuluu koko seuraväelle ja laajalle joukolle tukijoitamme, joille uskoakseni saadut tulokset ovat osaltaan sitä, mitä mukana olosta on ajateltu saavutettavan, toteaa seuran puheenjohtaja Markku Kohonen.

HauPan toimintaan on helppo tulla mukaan, harrastaminen on kivaa ja kaikille löytyy sopivaa tekemistä.


Suomen U19 maajoukkue aloittaa urakoinnin Janakkalassa 15.3. Kuva: Leo Hynninen

Haupa -pojat tulessa Janakkalassa Futsalin U19 EM-karsinnoissa

HauPan Henri Seppälä ja Otto Mäntylä, sekä nykyisin FC Kemin riveissä pelaava HauPa -kasvatti Taneli Kohonen ovat mukana edustamassa Suomea Janakkalassa pelattavassa Futsalin EM-karsintaturnauksessa. Suomi kohtaa 15.3. klo 19 alkavassa avausottelussa Bosnia-Hertsegovinan. Otteluita voi seurata Youtubesta palloliiton kanavalta. Otteluissa on suomenkielinen selostus.

Ti 15.3. klo 19:00 Bosnia ja Hertsegovina - Suomi https://youtu.be/0z0S8Fvl0Xc

Ke 16.3. klo 19:00 Suomi - Kazakstan https://youtu.be/95nEbaxwQ3Y

Pe 18.3. klo 19:00 Suomi - Puola https://youtu.be/DhkXz_wQvOY

Haukiputaan pallo ry on mukana tekemässä lasten ja nuorten harrastusunelmista totta!

SOS-Lapsikylän Unelmista totta -harrastustuen avulla autetaan haastavassa tilanteessa olevien perheiden lapsia ja nuoria saamaan itselleen mieleinen harrastus. Yhteistyössä autamme lapsiperheitä, ettei yhdenkään lapsen tarvitsisi luopua harrastuksestaan.

Tutustu toimintaan ja löydä meidätkin osoitteesta www.unelmista.fi

#harrastus #unelmistatotta #harrastustuki #lapsenoikeudet

T18 joukkue varmistettuaan lopputurnauspaikan

Futsalissa käsillä kauden loppuhuipennus

Miesten edustus karsii Miesten Futsal-Ykköseen

Miesten futsalin runkosarja eteni vauhdikkaasti pisteitä keräten karsintoihin. Karsintapaikka varmistui jo ennen kolmea viimeistä ottelua. Helpolla ei tule sarjanousu, kun vastaan asettuu kaksiosaiseen ottelusarjaan länsisuomen Kokkolasta Sääripotku, Nikola Ercegin johdolla. HauPan sisäistä pistepörssiä johtaa Toni "Kanki" Kaikkonen kerättyään 33 pistettä, joista maaleja 14 ja syöttöjä 19. Tsemppiä miehille karsintoihin.

P19 yj-joukkue futsalin lopputurnaukseen

HauPan ja FC Kemin yhteistyö kantaa tulosta, kun joukkue eteni selkeästi Tampereen lopputurnaukseen P19 Futsal-Liigassa. Turnauksessa selvitetään paremmuus neljän joukkueen kesken, joten nuoret miehet ovat jo Suomen neljän parhaan joukkueen joukossa. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa Henri Seppälä kerättyään 19 pistettä, joista maaleja 11 ja syöttöjä 8. Tsempit myös P19 joukkueelle.

T18 joukkue tyttöjen lopputurnaukseen

Tytöt pelasivat kaksiosaisen ottelusarjan Limingan Pallokarhuja vastaan. Joukkue hoiti lopputurnauspaikan voitolla ja tasapelillä mallikkaasti. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa Anni Sorakangas. Kerättyään 9 pistettä, joista maaleja 3 ja syöttöjä 3. Loistavaa työtä tytöt ja tsemppiä lopputurnaukseen.

Henri Seppälä sekä Taneli Kohonen tuovat HauPa-väriä U19-maajoukkueeseen

Alle 19-vuotiaiden futsal -maajoukkue Janakkalassa pelattavaan EM -karsintaturnaukseen on nimetty. Mukaan leiriryhmään on kutsutt kolme maalivahtia ja 12 kenttäpelaajaa. Nuorten futsalin EM-karsintojen Main Round -turnaus pelataan Janakkalan Delfort Areenalla 15.-18. maaliskuuta.

Suomi kohtaa karsintaturnauksessa Bosnia-Hertsegovinan, Kazakstanin ja Puolan:


15.3. klo 19:00 Bosnia-Hertsegovina – Suomi

16.3. klo 19:00 Suomi – Kazakstan

18.3. klo 19:00 Suomi – Puola

Kesätöihin HauPaan

Tule kesätöihin HauPaan! HauPa on perinteisesti työllistänyt paikkakuntalaisia nuoria Oulun kaupungin tarjoamalla Kesätyösetelillä.

Tänä vuonna on jälleen tarjolla mielenkiintoisia töitä. Osalle on tarjolla pallokoulujen apuohjaajan töitä, osalle seuran edustusjoukkueiden kioskiapulaisen töitä sekä jalkapalloturnaukseen liittyviä töitä ja muutamalle HauPa-hallin ja toimintaympäristön huoltotöitä.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja lyhyt cv osoitteeseen toimisto@haupa.fi 25.3.2022 mennessä.

Käsittelemme hakemukset huhtikuun alkuun mennessä ja ilmoitamme työpaikasta hakijalle.

Nyt on tärkeää hankkia kesätyöseteli ja laittaa hakemus sisään!

Tervetuloa kesätöihin HauPaan!

Kari Puranen HauPan valmennuspäälliköksi

23.2.2022

Kari Puranen on valittu HauPan Valmennuspäälliöksi alkaen 1.4.2022. Seuran johtokunta teki valinnan ti 22.2.2022 illan kokouksessa.

Kari on toiminut HauPassa monessa eri tehtävässä vuosien ajan. Kokemusta hänelle on kertynyt lasten ja nuorten valmennuksesta, edustusjoukkueen päävalmennuksesta, joukkueenjohtajatöistä ja johtokuntatöistä. Lisäksi hän on toimut aktiivisena kouluttajana seurassa, Palloliitossa ja erotuomarikerhossa.

Karilla on jalkapallon UEFA B ja futsalin UEFA B valmentajatutkinnot, Suomen palloliiton kouluttajakoulutus 1-2. Palloliiton erotuomarikouluttajana hän on toiminut 2013-2019.

Karissa sykkii haupalainen sydän, joka varmasti auttaa häntä vaativassa työssä ja tulee näkymään niin seuran sisällä kuin sidosryhmäyhteistyössä.

Tervetuloa Kari HauPaan töihin. Onnea ja menestystä !


Koronaohjeet HauPassa 1.-28.2.2022

02.02.2022

Viitaten PSAVI:n päätös 28.1.2022 ja OUKA:n päätös 1.2.2022

PSAVI:n päätöksessä todetaan, että “Lähikontaktien aiheuttaman tartuntariskin estämiseksi on tehtävä kirjallinen suunnitelma, joka on pidettävä nähtävillä. Näillä edellytyksillä yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat mahdollisia.” Suunnitelma on pidettävä tiloissa asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien nähtävillä.

HauPa-hallissa pitää lisäksi noudattaa tartuntatautilain pykälän 58 c yleisiä hygieniavaatimuksia. Hallissa ja kahviossa oltaessa on huolehdittava tartunnan riskien ehkäisystä:

  • Käsihygienia. Käsien pesu on mahdollista tiloissa ja käsidesiä on saatavilla.

  • Riittävän väljyys. Oleskeluun sekä kokoontumisiin hallissa ja kahviossa.

  • Maskin käyttö. Rutiininomaisen käytön suositus on voimassa.

  • Pintojen puhdistamista tehostetaan siivouksen yhteydessä.

  • Vain terveenä paikalle. Sairaana ja oireisena ei tulla paikalle.

Kahviossa voi kokoontua ja oleskella noudattaen ohjeistusta. Henkilömäärä max. 25 henkilöä. AVIn tiedotteen mukan kokoonnuttaessa tilaisuuteen tai tilaan ei tulla oireisina, varotoimet ja väljyys toteutuvat – kuten maskit, hyvin ilmastoitu tila, ei runsasta henkilöiden äänenkäyttöä, ei fyysistä kontaktia eikä pitkittynyttä aivan vierekkäin oleskelua - ja osallistujille on osoitettavissa väljästi sijoitetut paikat.

HauPa on edelleen vastuullinen urheiluseura, joka noudattaa kansallisia säädöksiä ja ohjeita, joilla taataan kaikille ja erityisesti lapsille terveysturvallisen harrastusympäristön jatkuminen.

Nyt toteutettavilla toimepiteillä ja konsteilla koitetaan ehkäistä viruksen leviäminen.

HauPan vuosikokouksen 1.2.2022 tiedote

01.02.2022

Vuosikokouksen ajankohtaa jouduttiin siirtämään koronarajoitteista johtuen helmikuulle. Se on kuitenkin sääntöjen mukaan vielä varsinaisen vuosikokouksen järjestämiskuukausi ja viranomaismääräysten salliessa kokous voitiin pitää taas HauPa-hallin kahviossa.

Seuran sääntöjen mukaisten erovuoroisten ja eroilmoituksen perusteella seuraavan kaksivuotiskauden puheenjohtajakasi valittiin Markku Kohonen, varapuheenjohtajaksi Tuomo Sorakangas ja johtokunnan jäseniksi Minna Sarvela ja Jari Nokela. Johtokunnan jäseninä jatkavat Kari Puranen ja Jarmo Körkkö.

Koronan vaikutukset näkyivät edelleen toiminnassa. Edellisellä tilikaudella 150te pudonneet varsinaisen toiminnan tuotot nousivat kuitenkin 40te, joka johtui suurelta osin pelaajamäärän kasvusta. Ylijäämäiseksi jäänyt tilinpäätös hyväksyttiin.

Vuoden 2023 jäsen- ja perhe maksu pysyi ennallaan. Vuoden 2023 toimintamaksuksi päätettiin 290e/kausi. Maksukäytänteet pysyivät ennallaan ja niitä tiedotetaan erikseen.

Edellinen vuosikokous velvoitti johtokunnan ryhtymään valmistelemaan strategian päivitystä vuoden 2021 aikana. Vuosikokous hyväksyi varta vasten perustetun strategiatyöryhmän esityksen Seuran strategiaksi 2022-2026. Johtokunta velvoitettiin seuraamaan vuosittain strategian päivitystarvetta. Hyväksytty kauden toimintasuunnitelma noudattelee päivitetyn strategian linjaa. Strategiassa painotus on yhä vahvemmin lasten ja nuorten toiminnassa. Huomioituina ovat sekä naisten että miesten edustusjoukkueet ja harrastetoiminta. Futsal kirjattiin tavoitteisiin tasavertaisena lajina jalkapallon kanssa.

HauPan miesten Kolmosen valmentaja Erkki "Emppu" Paananen ja seuran puheenjohtaja Markku Kohonen hymyssä suin tehtyään valmentajasopimuksen.

HauPan miesten Kolmosen joukkueen valmentajaksi Erkki Paananen

HauPan tulevan kauden miesten edustusjoukkuetta valmentaa meritoitunut valmentajakonkari Erkki Paananen. Valmennussopimus on tehty kauden loppuun. Empun hoidettavana on myös toiminta HauPan meisten nelosen kanssa sekä tiivis yhteistyö kasvaviin junnuihin.

Erkki on valmentanut neljän vuosikymmen aikana sekä junnu- että aikuisjoukkueita aluetasolta valtakunnantasolle. Valmenatajan tie on käynyt Kemistä Oulun kautta nyt Haukiputaalle.

Erkki on näkynyt viime vuosina aktiivisesti pojan poikansa joukkueen mukana sekä seuraamassa seuran eri joukkueiden pelejä mm. kuvaajana. Toivotamme Empun lämpimästi tervetulleeksi haupalaiseen yhteisöön nyt valmenatajana!

Naisten edustus ja T18: tervetuloa uudet pelaajat!

Naisten edustusjoukkue ja T18-joukkue kaipaavat uusia pelaajia riveihinsä. Joukkueet harjoittelevat tiiviisti yhdessä ja harjoituksissa on hyvä meininki ja katseet on jo suunnattu kohti tulevaa kautta.

Naisten edustus pelaa tulevalla kaudella Naisten Kakkosta ja T18-joukkue pelaa T18 Ykköstä. Molemmat sarjat ovat valtakunnallisia kolmen lohkon sarjoja. Viime kauden naisten pelaajistosta usea päätti peliuransa ja nyt joukkueessa olisikin tilaa uusille pelureille.

Jos olet kiinnostunut, älä epäröi, vaan ota yhteyttä:

Naiset: Tuomo Sorakangas, tuomo.sorakangas@haupa.fi

T18: Mikko Kaski, mikko.kaski@haupa.fi

FC Rauha toivottaa uudet pelaajat tervetulleeksi rentoon porukkaan!

Tule mukaan harrastamaan hienoa lajia kuntoilumeiningillä!

FC Rauha on naisten harrastejoukkue, joka harjoittelee ympäri vuoden. Talviaikaan harjoittelu sijoittuu seuran omaan halliin ja koulun saliin. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikentasoiset ja -ikäiset pelaajat.

Kevätkauden harkka-ajat:

Keskiviikkoisin - Länsituulen koulun sali (FUTSAL) klo 19 - 20:30

Sunnuntaisin - HauPa halli klo 19-20

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA RENTOON PORUKKAAN!

Ota yhteyttä: suvi.mannonen@haupa.fi

HauPan pelaajat vahvasti edustettuina U19 Futsal-maajoukkueen leirillä Eerikkilässä

Poikien U19 Futsal-maajoukkue kokoontuu Eerikkilässä 14.-16.1.2022. Aika on otollinen myös nuorten maju-leirille, sillä miesten Futsal-maajoukkue valmistautuu kautta aikain ensimmäisiin EM-kisoihin, jotka pidetään Hollannissa 19.1.-6.2.2022.

HauPan vahva futsal-kasvatustyö tuottaa hedelmää. Nyt leirille on valittu HauPan pelaajista Henri Seppälä ja ensikertalaisena Otto Mäntylä. Lisäksi mukana ovat HauPa-kasvatit ja kauden alussa FC Kemin Futsal Liigamiehistöön siirtyneet Taneli Kohonen ja maalivahti Tatu Tallavaara. Maajoukkueen valmennusringissä mukana oleva HauPan Jani Paananen kertoo valmistautumisen keväällä 2022 Suomessa pidettäviin UEFA U19 EM-karsintoihin olevan hyvässä vauhdissa ja HauPa-boysit vahvassa vedossa kohti valintoja.

HauPan vuosikokous pidetään 1.2.2022 klo 18.30 HauPa-hallin kahviossa

Vuosikokous siirtyy koronan aiheuttaman kokoontumiskiellon takia. Suunniteltu tulevan sunnuntain kokous siirtyy tällä hetkellä ensimmäiseen mahdolliseen päivään. Kokous pidetään 1.2.2022 klo 18.30 HauPa-hallin kahviossa.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen (11§) mukaiset asiat.

Mahdollisista koronan aiheuttamista rajoituksista ja etäyhteydestä kokoukseen osallistumisesta tiedotetaan tuonnempana.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet.

-johtokunta

HauPan futsalin syyskierroksen merkit lupaavat hyvää

HauPan miehet ja naiset ovat pelanneet Pohjoisen alueen Kakkosta ja HauPan pojat valtakunnallisissa Futsal-Liigan sekä P19 ja P17 -sarjoissa. Lisäksi P15 aluesarjassa pelaa kaksi HauPan joukkuetta.

Futsalkausi alkoi yhteistyökuvioiden merkeissä. HauPa ja Futsal-Liigaseura FC Kemi tekivät kaudelle farmisopimuksen ja P19 sarjaan ilmoitettiin yhteisjoukkue HauPa/FC Kemi Yj. Viime kauden lopuksi hyvä yhteistyö palkittiin ja HauPan nuorille pelaajille ripustettiin kaulaan SM -hopeamitalit Kemissä. Tästä poiki jatkoa ja HauPa-kasvatti Taneli Kohonen siirtyi FC Kemiin sopimuspelaajaksi. Lisäksi Liigaseuran ringissä jatkavat Toni Kaikkonen, Santeri Kohonen ja Henri Seppälä. Yhteistyö takaa nuorille pelaajille parhaat mahdolliset kehittymismahdollisuudet ja FC Kemi saa tarvittavaa laajuutta rinkiinsä. Tavoitteena on kirkastaa viime kauden mitali kultaiseksi.


HauPan miehet lähtevät joulutauolle sarjan piikkipaikalta. Tavoitteena on pitää paikka kauden loppuun ja tämä tuo mahdollisuuden karsia sarjapakkaa ylemmäs.

Ajatus tuo monenlaisia haasteita, joita talouden lisäksi yksi on pelaajakehitys. Tähän HauPalla on luvassa jatkoa. Nuorten sarjoissa pelaavat pojat ovat osoittaneet tekemisellään olevansa hyvässä vauhdissa kohti kovempia haasteita, toteaa miesten ja P19 vastuuvalmentaja Jani Paananen.


Naisten Kakkosessa viiden joukkueen kärki on yhden pisteen sisällä ja HauPa taulukossa neljäntenä. Joukkueessa pelaa niin kokeneita pelinaisia kuin B -tyttöjä. Joukkuetta valmentavat Hannu Haapakoski ja Kari Puranen, joka on vastuussa myös P17 ja nuorempien poikajoukkueista.


Futsalissa on menossa hyvä pöhinä. Miesten maajoukkue selvitti tiensä ensimmäistä kertaa historiassa Hollannissa tammi-helmikuussa pelattaviin EM-kisoihin. Harjoituspelit lupaavat hyvää. Kansallisten sarjojen taso on noussut huimasti viime vuosina ja menestyäkseen ei enää riitä ajatus jalkapallon kakkoslajina.


HauPassa on hyvä harrastaa molempia lajeja. Lasten ja nuorten iässä harjoiteltuna futsal ja jalkapallo tutkitusti tukevat toisiaan.

Kuva: HauPa/FC Kemi Yj voitti 3-2 Jatulissa pelatun syyskierroksen viimeisen ottelun Tervarit-j. vastaan.

Tervetuloa uudet tytöt T2014 ja T2015- joukkueisiin!

Oletko miettinyt uuden harrastuksen aloittamista?

Jalkapallo on huippu harrastus, joka tarjoaa pelaajilleen paljon, joten mikset kokeilisi sitä?

HauPan tyttöjen futisjoukkueessa opit lajitaitojen lisäksi perusliikuntataitoja, solmit uusia ystävyyssuhteita ja saat onnistumisen elämyksiä yhdessä muun joukkueen kanssa turvallisessa ja positiivisessa ympäristössä.

Meillä jokainen pelaaja on oma yksilönsä, joka saa olla juuri sellainen kuin on ja yhdessä kaikki meidän upeat yksilöt muodostavat vielä mahtavamman joukkueen!

Nyt on loistava tilaisuus liittyä HauPan tyttöjoukkueeseen mukaan nauttimaan futiksesta, solmimaan uusia ystävyyssuhteita, oppimaan ja ymmärtämään tämän kuningaslajin saloja ja päästä mukaan JOUKKUEESEEN!

Jalkapallo joukkuelajina tarjoaa yhteenkuuluvuuden tunteita, onnistumisen riemua ja haasteiden ylittämistä yhdessä koko joukkueen kanssa. HauPassa pääset turvallisessa ympäristössä koulutettujen valmentajien johdolla harjoittelemaan mm. yhteistyötä, johtamista, pettymyksien sietämistä ja opit myös kuinka harjoittelusi tuottaa tulosta ja kuinka voit kehittyä.

Tarjoamme jokaiselle harrastajalle oman tasoista toimintaa ja kannustava ja positiivinen valmennustiimimme takaa jokaisen pelaajan mukaan pääsyn loistavaan seuraan!


Ota yhteyttä ja tule kokeilemaan!

Tytöt 2014-syntyneet

Tytöt 2015 -syntyneet


Ensimmäinen kuukausi on uusille pelaajille maksuton kokeilukuukausi, jonka aikana voit tehdä päätöksen jatkamisesta joukkueessa.


Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni:

Petra Körkkö
041 313 5987
petra.korkko@haupa.fi

Miesten edustus harvinaiseen murskavoittoon Futsalin Kakkosessa

Sunnuntaina Jatulissa jouduttiin soveltamaan futsalin kilpailusääntöä ja keskeyttämään peli jo ensimmäisellä puoliajalla.

HauPan Miesten Kakkosen pelissä vastassa oli Puleward City. Jo ensimmäisen vaihdon aikana selvisi, mikä on ns. "humpan juoni" ottelussa. HauPan aloitusnelikko latoi kolmeen minuuttiin kolme maalia ja seuraava kentällinen jatkoi samaan malliin.

Ajassa 16.11. tuomari puhalsi loppuvihellyksen tilanteessa 15-0. Virallisen osuuden jälkeen joukkueet sopivat tuomariston kanssa, että jatketaan pelaamista vielä reilun pelin hengessä.

HauPan seuraava kotiottelu Miesten Kakkosessa on 19.12.2021 klo 12.30 Jatulissa.

Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita meidän huippujengiin!

Tervetuloa uudet tytöt T2010-2011 joukkueeseen!

25.11.2021

Oletko miettinyt uuden harrastuksen aloittamista?

Oli sinulla aiempaa harrastustaustaa futiksesta, jostain muusta lajista tai sitten ei, olet tervetullut meidän joukkueeseen!

Meillä jokainen pelaaja on oma yksilönsä, joka saa olla juuri sellainen kuin on ja yhdessä kaikki meidän upeat yksilöt muodostavat vielä mahtavamman joukkueen!

Nyt on loistava tilaisuus liittyä HauPan tyttöjoukkueeseen mukaan nauttimaan futiksesta, solmimaan uusia ystävyyssuhteita, oppimaan ja ymmärtämään tämän kuningaslajin saloja ja päästä mukaan JOUKKUEESEEN!

Jalkapallo joukkuelajina tarjoaa yhteenkuuluvuuden tunteita, onnistumisen riemua ja haasteiden ylittämistä yhdessä koko joukkueen kanssa. HauPassa pääset turvallisessa ympäristössä koulutettujen valmentajien johdolla harjoittelemaan mm. yhteistyötä, johtamista, pettymyksien sietämistä ja opit myös kuinka harjoittelusi tuottaa tulosta ja kuinka voit kehittyä.

Tarjoamme jokaiselle harrastajalle oman tasoista toimintaa ja kannustava ja positiivinen valmennustiimimme takaa jokaisen pelaajan mukaan pääsyn loistavaan seuraan!

Ota yhteyttä ja tule kokeilemaan!

Tytöt 2010-2011 -syntyneet

Ensimmäinen kuukausi on uusille pelaajille maksuton kokeilukuukausi, jonka aikana voit tehdä päätöksen jatkamisesta joukkueessa.

Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni:

Petra Körkkö
041 313 5987
petra.korkko @ haupa.fi

Koskensalo, Korpi ja Lieska – kova kolmikko jatkaa Naisten Edustuksessa myös kaudella 2022!

25.11.2021

Naisten joukkueen avoimet harjoitukset pyörivät tällä hetkellä uuden päävalmentajan, Tuomo Sorakankaan (UEFA B) johdolla. Sorakangas on erittäin tyytyväinen Carita Koskensalon, Ida Korven ja Assi Lieskan jatkoon joukkueessa:

”Vaihtuvuutta viime kauden joukkueeseen tulee runsaasti, koska iso osa pelaajista miettii uransa jatkoa. Hienoa, että tässä vaiheessa kautta pystytään kuitenkin jo muutama jatkosopimus ilmoittamaan.”

”Carita ja Ida ovat pelanneet pitkään HauPassa ja ovat totta kai tärkeitä palasia tulevan kauden joukkueessa. Assin viime kauden iso esiintulo Naisten Ykkösessä toimii esimerkkinä meidän nuorille pelaajille jatkossakin, miten pelipaikka otetaan omilla esityksillä työnteon kautta.”

Tervetuloa uudet pelaajat!

Joukkueen avoimet harjoitukset pyörivät vielä kuluvan viikon ja senkin jälkeen on mahdollista tulla kokeilemaan ottamalla yhteyttä vastuuvalmentajaan: ”Tammikuussa muodostetaan kiinteämmät joukkueet ja asetetaan tavoitteet kaudelle yhdessä. Peliaikaa riittää seurassa kaikille, kun meillä on joukkue myös Naisten Kolmosessa, Naisten Kakkosen ja T18-sarjojen lisäksi. Yksilöiden kehitys on isoin yksittäinen tavoite jalkapalloilullisesti.”, kertoo Sorakangas.

”Tulevasta kaudesta tulee mielenkiintoinen kun joukkueen pelaajat ja valmentaja ovat vaihtuneet. Tuomo on tuttu valmentaja ja reenit ovat olleet hyviä. Joukkueessa on paljon nuoria innokkaita pelaajia ja odotan, että päästään joukkueena kehittymään!”, kertoo Koskensalo.

”Uusi valmentaja vaikuttaa motivoituneelta ja on mielenkiintoista lähteä tekemään yhteistyötä itselle uuden valmentajan kanssa.”, kommentoi Korpi ja jatkaa: ” Harmittaa edelleen Ykkösen paikan menetys etenkin kun jouduin olemaan viime kauden sivussa vamman vuoksi. Nyt on kuitenkin tarkoitus ottaa kaikki irti uudesta (vanhasta) sarjapaikasta ja lähteä voittamaan jokaista ottelua!”

”Reeneissä on ollut hyvä tempo ja uusi valmennustiimi on ottanut homman hyvin haltuun alusta asti. Olen innoissani tulevasta kaudesta, sillä sarjataso on minulle uusi ja vastassa on monta mielenkiintoista joukkuetta. Joukkueemme uudistuu paljon ja odotan innolla millaiseksi tämä joukkue kehittyy!”, kertoo Lieska omia tunnelmiaan.

Loppuun vielä valmennus ja pelaajat toivottavat uudet pelaajat tutustumaan joukkueeseen!

Ota yhteyttä:

Tuomo Sorakangas
045 6577 371

HauPa-poijat Suomen Futsal U19 -maajoukkueessa Serbiassa

7.11.2021

Suomen U19 Futsal maajoukkue leireilee Serbiassa viikolla 44. Joukkue kohtaa viikon aikana mm. Serbian, Slovakian ja Bosnia ja Hertsegovinan maajoukkueet. Maajoukkueen päävalmentaja Kerkko Huhtasen mukaan leirillä hiotaan joukkueen kuvioita ja valmistaudutaan kevään 2022 EM- karsintoihin.

HauPasta joukkueeseen on valittu Henri Seppälä. Mukana ovat myös HauPa-kasvatti Taneli Kohonen sekä HauPa/FC Kemin P19 Futsal Liigan yhteisjoukkueesta maalivahti Juho Koskinen sekä Anttoni Räävi. Maajoukkueen ringissä on mukana valmentajana sekä joukkueenjohtajana seuramme "futsal-guru" Jani Paananen.

Tsemppiä joukkueelle Balkanin valloitukseen!

HauPa Naisten 2-joukkue etsii uusia pelaajia!

21.10.2021

HauPa N2 etsii iloiseen joukkoonsa uusia pelureita!

Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa positiivisella otteella nauttien futiksesta ja joukkueen kanssa yhdessä tekemisestä, ilman liiallisia tulospaineita. Pelaajistosta löytyy jos jonkinlaista kokemusta ja moni pelaaja on löytänyt pienen tauon jälkeen uudelleen futiksen pariin! Pelaajamäärän ollessa tällä hetkellä melko pieni, joukkueeseen toivotaan runsaasti uusia pelureita.

Joukkueen pelaajistossa on pelaajia aina 16-vuotiaista lähtien, joten myös nuoremmat pelaajat ovat tervetulleita. Kaudella 2022 pelit sijoittuvat lähialueelle sarjan ollessa Naisten Kolmonen.

Joukkueen avoimet harjoitukset ovat 1.-21.11.2021.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!

Valmentaja Hannu Haapakoski 0504548806

Jojo Tanja Manerus 0407058819

N1 ja T18 avoimet harjoitukset marraskuussa!

21.10.2021

HauPan Naisten Edustusjoukkue ja T18-joukkue jatkavat kaudella 2022 tavoitteellista toimintaa pelaajakehitystä unohtamatta! Joukkueet toimivat jatkossakin vahvassa yhteistyössä.

Uuteen kauteen valmistautuminen alkaa avoimilla harjoituksilla 15.11.-28.11.2021.

Harjoittelemme talvikauden Oulussa ja Haukiputaalla. Lisäksi oheisharjoittelua järjestetään liikunta- ja kuntosaleilla.

Seuran oma halli Haukiputaalla on pelaajien käytettävissä myös harjoitusten ulkopuolella ja takaa mahdollisuuden harjoitella lajitaitoja ympäri vuoden. Seura tarjoaa myös mahdollisuuden ohjattuun aamuharjoitteluun talvikaudella omassa hallissaan.

Lisätiedot:

N1 Tuomo Sorakangas 0456577371

B Mikko Kaski 0408021071