Naisten edustus ja T18: tervetuloa uudet pelaajat!

Naisten edustusjoukkue ja T18-joukkue kaipaavat uusia pelaajia riveihinsä. Joukkueet harjoittelevat tiiviisti yhdessä ja harjoituksissa on hyvä meininki ja katseet on jo suunnattu kohti tulevaa kautta.

Naisten edustus pelaa tulevalla kaudella Naisten Kakkosta ja T18-joukkue pelaa T18 Ykköstä. Molemmat sarjat ovat valtakunnallisia kolmen lohkon sarjoja. Viime kauden naisten pelaajistosta usea päätti peliuransa ja nyt joukkueessa olisikin tilaa uusille pelureille.

Jos olet kiinnostunut, älä epäröi, vaan ota yhteyttä:

Naiset: Tuomo Sorakangas, tuomo.sorakangas@haupa.fi

T18: Mikko Kaski, mikko.kaski@haupa.fi

FC Rauha toivottaa uudet pelaajat tervetulleeksi rentoon porukkaan!

Tule mukaan harrastamaan hienoa lajia kuntoilumeiningillä!

FC Rauha on naisten harrastejoukkue, joka harjoittelee ympäri vuoden. Talviaikaan harjoittelu sijoittuu seuran omaan halliin ja koulun saliin. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikentasoiset ja -ikäiset pelaajat.

Kevätkauden harkka-ajat:

Keskiviikkoisin - Länsituulen koulun sali (FUTSAL) klo 19 - 20:30

Sunnuntaisin - HauPa halli klo 19-20

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA RENTOON PORUKKAAN!

Ota yhteyttä: suvi.mannonen@haupa.fi

HauPan pelaajat vahvasti edustettuina U19 Futsal-maajoukkueen leirillä Eerikkilässä

Poikien U19 Futsal-maajoukkue kokoontuu Eerikkilässä 14.-16.1.2022. Aika on otollinen myös nuorten maju-leirille, sillä miesten Futsal-maajoukkue valmistautuu kautta aikain ensimmäisiin EM-kisoihin, jotka pidetään Hollannissa 19.1.-6.2.2022.

HauPan vahva futsal-kasvatustyö tuottaa hedelmää. Nyt leirille on valittu HauPan pelaajista Henri Seppälä ja ensikertalaisena Otto Mäntylä. Lisäksi mukana ovat HauPa-kasvatit ja kauden alussa FC Kemin Futsal Liigamiehistöön siirtyneet Taneli Kohonen ja maalivahti Tatu Tallavaara. Maajoukkueen valmennusringissä mukana oleva HauPan Jani Paananen kertoo valmistautumisen keväällä 2022 Suomessa pidettäviin UEFA U19 EM-karsintoihin olevan hyvässä vauhdissa ja HauPa-boysit vahvassa vedossa kohti valintoja.

HauPan vuosikokous pidetään 1.2.2022 klo 18.30 HauPa-hallin kahviossa

Vuosikokous siirtyy koronan aiheuttaman kokoontumiskiellon takia. Suunniteltu tulevan sunnuntain kokous siirtyy tällä hetkellä ensimmäiseen mahdolliseen päivään. Kokous pidetään 1.2.2022 klo 18.30 HauPa-hallin kahviossa.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen (11§) mukaiset asiat.

Mahdollisista koronan aiheuttamista rajoituksista ja etäyhteydestä kokoukseen osallistumisesta tiedotetaan tuonnempana.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet.

-johtokunta

HauPan futsalin syyskierroksen merkit lupaavat hyvää

HauPan miehet ja naiset ovat pelanneet Pohjoisen alueen Kakkosta ja HauPan pojat valtakunnallisissa Futsal-Liigan sekä P19 ja P17 -sarjoissa. Lisäksi P15 aluesarjassa pelaa kaksi HauPan joukkuetta.

Futsalkausi alkoi yhteistyökuvioiden merkeissä. HauPa ja Futsal-Liigaseura FC Kemi tekivät kaudelle farmisopimuksen ja P19 sarjaan ilmoitettiin yhteisjoukkue HauPa/FC Kemi Yj. Viime kauden lopuksi hyvä yhteistyö palkittiin ja HauPan nuorille pelaajille ripustettiin kaulaan SM -hopeamitalit Kemissä. Tästä poiki jatkoa ja HauPa-kasvatti Taneli Kohonen siirtyi FC Kemiin sopimuspelaajaksi. Lisäksi Liigaseuran ringissä jatkavat Toni Kaikkonen, Santeri Kohonen ja Henri Seppälä. Yhteistyö takaa nuorille pelaajille parhaat mahdolliset kehittymismahdollisuudet ja FC Kemi saa tarvittavaa laajuutta rinkiinsä. Tavoitteena on kirkastaa viime kauden mitali kultaiseksi.


HauPan miehet lähtevät joulutauolle sarjan piikkipaikalta. Tavoitteena on pitää paikka kauden loppuun ja tämä tuo mahdollisuuden karsia sarjapakkaa ylemmäs.

Ajatus tuo monenlaisia haasteita, joita talouden lisäksi yksi on pelaajakehitys. Tähän HauPalla on luvassa jatkoa. Nuorten sarjoissa pelaavat pojat ovat osoittaneet tekemisellään olevansa hyvässä vauhdissa kohti kovempia haasteita, toteaa miesten ja P19 vastuuvalmentaja Jani Paananen.


Naisten Kakkosessa viiden joukkueen kärki on yhden pisteen sisällä ja HauPa taulukossa neljäntenä. Joukkueessa pelaa niin kokeneita pelinaisia kuin B -tyttöjä. Joukkuetta valmentavat Hannu Haapakoski ja Kari Puranen, joka on vastuussa myös P17 ja nuorempien poikajoukkueista.


Futsalissa on menossa hyvä pöhinä. Miesten maajoukkue selvitti tiensä ensimmäistä kertaa historiassa Hollannissa tammi-helmikuussa pelattaviin EM-kisoihin. Harjoituspelit lupaavat hyvää. Kansallisten sarjojen taso on noussut huimasti viime vuosina ja menestyäkseen ei enää riitä ajatus jalkapallon kakkoslajina.


HauPassa on hyvä harrastaa molempia lajeja. Lasten ja nuorten iässä harjoiteltuna futsal ja jalkapallo tutkitusti tukevat toisiaan.

Kuva: HauPa/FC Kemi Yj voitti 3-2 Jatulissa pelatun syyskierroksen viimeisen ottelun Tervarit-j. vastaan.

Tervetuloa uudet tytöt T2014 ja T2015- joukkueisiin!

Oletko miettinyt uuden harrastuksen aloittamista?

Jalkapallo on huippu harrastus, joka tarjoaa pelaajilleen paljon, joten mikset kokeilisi sitä?

HauPan tyttöjen futisjoukkueessa opit lajitaitojen lisäksi perusliikuntataitoja, solmit uusia ystävyyssuhteita ja saat onnistumisen elämyksiä yhdessä muun joukkueen kanssa turvallisessa ja positiivisessa ympäristössä.

Meillä jokainen pelaaja on oma yksilönsä, joka saa olla juuri sellainen kuin on ja yhdessä kaikki meidän upeat yksilöt muodostavat vielä mahtavamman joukkueen!

Nyt on loistava tilaisuus liittyä HauPan tyttöjoukkueeseen mukaan nauttimaan futiksesta, solmimaan uusia ystävyyssuhteita, oppimaan ja ymmärtämään tämän kuningaslajin saloja ja päästä mukaan JOUKKUEESEEN!

Jalkapallo joukkuelajina tarjoaa yhteenkuuluvuuden tunteita, onnistumisen riemua ja haasteiden ylittämistä yhdessä koko joukkueen kanssa. HauPassa pääset turvallisessa ympäristössä koulutettujen valmentajien johdolla harjoittelemaan mm. yhteistyötä, johtamista, pettymyksien sietämistä ja opit myös kuinka harjoittelusi tuottaa tulosta ja kuinka voit kehittyä.

Tarjoamme jokaiselle harrastajalle oman tasoista toimintaa ja kannustava ja positiivinen valmennustiimimme takaa jokaisen pelaajan mukaan pääsyn loistavaan seuraan!


Ota yhteyttä ja tule kokeilemaan!

Tytöt 2014-syntyneet

Tytöt 2015 -syntyneet


Ensimmäinen kuukausi on uusille pelaajille maksuton kokeilukuukausi, jonka aikana voit tehdä päätöksen jatkamisesta joukkueessa.


Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni:

Petra Körkkö
041 313 5987
petra.korkko@haupa.fi

Koronaohjeet HauPassa 7.-31.12.2021

HauPassa toimitaan 7.-31.12.2021 seuraavasti:

 • HauPa-hallissa otetaan koronapassi käyttöön. Kahviossa passillakin max. 25 henkilöä.

 • muissa seuran käyttämissä tiloissa otetaan koronapassi käyttöön.

 • koronapassi koskee kaikkia yli 16 -vuotiaita ja kaikkia, jotka eivät ole työsuhteessa. Jos työsuhteessa oleva työtä tehnyt lopettaa työnteon jääden tilaan jollain statuksella, koskee koronapassi myös heitä. (Palloliitto: Tästä syystä niillä alueilla, joilla tartuntatautilain 58 d §:n mukainen päätös on voimassa, tulee normaalissa ottelu- tai harjoitustapahtumassa koronapassia edellyttää kaikilta tapahtumaan osallistujilta mukaan lukien esimerkiksi pelaajat, toimihenkilöt, erotuomarit ja toimitsijat. Työsopimussuhteessa olevilta ammattivalmentajilta koronapassia ei kuitenkaan voida edellyttää, koska lainsäädäntö ei mahdollista sitä).

 • joukkueiden jojot vastaavat (joku muukin voi hoitaa) passien luvusta joukkueensa tilaisuuksissa. Koronapassin luvuksi riittää joukkueen sisällä ko. ajanjaksolla kertaluku/henkilö esim. seuraavissa treeneissä/tapahtumassa.

 • kannustetaan myös omavalvontaan eli et tule paikalle, jos ei ole passia.

 • HauPa-halliin tehdään 7.12. ohjeet/suunnitelma oveen, seinille, infotauluun, jossa tarpeelliset maininnat mm. käsihygieniasta, maskisuosituksesta, etäisyyksistä jne.

HauPa haluaa olla edelleen vastuullinen toimija noudattaen kansallisia säädöksiä sekä taata kaikille ja erityisesti lapsille terveysturvallisen harrastusympäristön. Olkaamme siis kärsivällisiä ja noudatetaan ohjeita.

Miesten edustus harvinaiseen murskavoittoon Futsalin Kakkosessa

Sunnuntaina Jatulissa jouduttiin soveltamaan futsalin kilpailusääntöä ja keskeyttämään peli jo ensimmäisellä puoliajalla.

HauPan Miesten Kakkosen pelissä vastassa oli Puleward City. Jo ensimmäisen vaihdon aikana selvisi, mikä on ns. "humpan juoni" ottelussa. HauPan aloitusnelikko latoi kolmeen minuuttiin kolme maalia ja seuraava kentällinen jatkoi samaan malliin.

Ajassa 16.11. tuomari puhalsi loppuvihellyksen tilanteessa 15-0. Virallisen osuuden jälkeen joukkueet sopivat tuomariston kanssa, että jatketaan pelaamista vielä reilun pelin hengessä.

HauPan seuraava kotiottelu Miesten Kakkosessa on 19.12.2021 klo 12.30 Jatulissa.

Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita meidän huippujengiin!

Tervetuloa uudet tytöt T2010-2011 joukkueeseen!

25.11.2021

Oletko miettinyt uuden harrastuksen aloittamista?

Oli sinulla aiempaa harrastustaustaa futiksesta, jostain muusta lajista tai sitten ei, olet tervetullut meidän joukkueeseen!

Meillä jokainen pelaaja on oma yksilönsä, joka saa olla juuri sellainen kuin on ja yhdessä kaikki meidän upeat yksilöt muodostavat vielä mahtavamman joukkueen!

Nyt on loistava tilaisuus liittyä HauPan tyttöjoukkueeseen mukaan nauttimaan futiksesta, solmimaan uusia ystävyyssuhteita, oppimaan ja ymmärtämään tämän kuningaslajin saloja ja päästä mukaan JOUKKUEESEEN!

Jalkapallo joukkuelajina tarjoaa yhteenkuuluvuuden tunteita, onnistumisen riemua ja haasteiden ylittämistä yhdessä koko joukkueen kanssa. HauPassa pääset turvallisessa ympäristössä koulutettujen valmentajien johdolla harjoittelemaan mm. yhteistyötä, johtamista, pettymyksien sietämistä ja opit myös kuinka harjoittelusi tuottaa tulosta ja kuinka voit kehittyä.

Tarjoamme jokaiselle harrastajalle oman tasoista toimintaa ja kannustava ja positiivinen valmennustiimimme takaa jokaisen pelaajan mukaan pääsyn loistavaan seuraan!

Ota yhteyttä ja tule kokeilemaan!

Tytöt 2010-2011 -syntyneet

Ensimmäinen kuukausi on uusille pelaajille maksuton kokeilukuukausi, jonka aikana voit tehdä päätöksen jatkamisesta joukkueessa.

Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni:

Petra Körkkö
041 313 5987
petra.korkko @ haupa.fi

Koskensalo, Korpi ja Lieska – kova kolmikko jatkaa Naisten Edustuksessa myös kaudella 2022!

25.11.2021

Naisten joukkueen avoimet harjoitukset pyörivät tällä hetkellä uuden päävalmentajan, Tuomo Sorakankaan (UEFA B) johdolla. Sorakangas on erittäin tyytyväinen Carita Koskensalon, Ida Korven ja Assi Lieskan jatkoon joukkueessa:

”Vaihtuvuutta viime kauden joukkueeseen tulee runsaasti, koska iso osa pelaajista miettii uransa jatkoa. Hienoa, että tässä vaiheessa kautta pystytään kuitenkin jo muutama jatkosopimus ilmoittamaan.”

”Carita ja Ida ovat pelanneet pitkään HauPassa ja ovat totta kai tärkeitä palasia tulevan kauden joukkueessa. Assin viime kauden iso esiintulo Naisten Ykkösessä toimii esimerkkinä meidän nuorille pelaajille jatkossakin, miten pelipaikka otetaan omilla esityksillä työnteon kautta.”

Tervetuloa uudet pelaajat!

Joukkueen avoimet harjoitukset pyörivät vielä kuluvan viikon ja senkin jälkeen on mahdollista tulla kokeilemaan ottamalla yhteyttä vastuuvalmentajaan: ”Tammikuussa muodostetaan kiinteämmät joukkueet ja asetetaan tavoitteet kaudelle yhdessä. Peliaikaa riittää seurassa kaikille, kun meillä on joukkue myös Naisten Kolmosessa, Naisten Kakkosen ja T18-sarjojen lisäksi. Yksilöiden kehitys on isoin yksittäinen tavoite jalkapalloilullisesti.”, kertoo Sorakangas.

”Tulevasta kaudesta tulee mielenkiintoinen kun joukkueen pelaajat ja valmentaja ovat vaihtuneet. Tuomo on tuttu valmentaja ja reenit ovat olleet hyviä. Joukkueessa on paljon nuoria innokkaita pelaajia ja odotan, että päästään joukkueena kehittymään!”, kertoo Koskensalo.

”Uusi valmentaja vaikuttaa motivoituneelta ja on mielenkiintoista lähteä tekemään yhteistyötä itselle uuden valmentajan kanssa.”, kommentoi Korpi ja jatkaa: ” Harmittaa edelleen Ykkösen paikan menetys etenkin kun jouduin olemaan viime kauden sivussa vamman vuoksi. Nyt on kuitenkin tarkoitus ottaa kaikki irti uudesta (vanhasta) sarjapaikasta ja lähteä voittamaan jokaista ottelua!”

”Reeneissä on ollut hyvä tempo ja uusi valmennustiimi on ottanut homman hyvin haltuun alusta asti. Olen innoissani tulevasta kaudesta, sillä sarjataso on minulle uusi ja vastassa on monta mielenkiintoista joukkuetta. Joukkueemme uudistuu paljon ja odotan innolla millaiseksi tämä joukkue kehittyy!”, kertoo Lieska omia tunnelmiaan.

Loppuun vielä valmennus ja pelaajat toivottavat uudet pelaajat tutustumaan joukkueeseen!

Ota yhteyttä:

Tuomo Sorakangas
045 6577 371

HauPan koronaohjeistus 26.11.-25.12.2021

24.11.2021

Viranomaismääräykset ja Palloliiton ohjeet ohessa

Koronapandemian suhteen on taas tulossa rajoituksia. Alla HauPan käytännön ohjeet sekä viranomaisen määräykset ja ohjeet ja vielä Palloliiton ohjeistusta.

HauPassa noudatetaan viranomaismääräyksiä ja ohjeita sekä Palloliiton ohjeita HauPa-hallissa ja muissa seuran tai joukkueen käytössä olevissa tiloissa ao. periaatteiden mukaisesti. Ruuhkaisissa paikoissa on maskisuositus. Hallissa ja muualla on järjestettävä mahdollisuus käsihygieniaan. Riittävää etäisyyttä toisiin on noudatettava.

Seuran/joukkueen järjestämissä yleisötilaisuuksissa sisätiloissa ei saa olla yli 50 henkilöä. Lukuun ei oteta pelaajia eikä toimitsijoita.

Mikäli tiedossa on yli 50 henkilön yleisötilaisuus sisätiloissa, on järjestettävä koronapassin kontrolli tai peruttava tilaisuus tai rajoitettava yleisömäärä viiteenkymmeneen. Mikäli näitä tilaisuuksia tulee, HauPan järjestävän tahon on oltava yhteydessä puheenjohtajaan tai koronayhdyshenkilöön (Jarmo Korkkö) tilaisuuden järjestelyjen suhteen.

Kysykää, jos jokin asia tässä askarruttaa.

Terveysturvallisia tapahtumia toivottaen

Markku Kohonen
Puheenjohtaja


Taustaa ja perusteet

PSAVIN

- Määräys

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla Pohjois-Pohjanmaan maakunnan kuntien alueella kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 50 (viisikymmentä) henkilöä. Määräys on voimassa ajalla 26.11.2021-25.12.2021.

- Ohjaus

Ohjaus vaihtoehtoiseen EU:n digitaalisen koronatodistuksen käyttöön.

Jos toiminnanharjoittaja edellyttää toiminnassaan 16-vuotiaalta tai sitä vanhemmalta asiakkaalta ja toimintaan osallistuvalta yleisötilaisuuteen pääsemiseksi EU:n digitaalisen koronatodistuksen esittämistä, tässä päätöksessä asetettu osallistujamäärää koskeva rajoitus ei koske kyseistä yleisötilaisuutta. Jos asiakas tai osallistuja ei esitä todistusta, toiminnanharjoittajan tulee evätä pääsy yleisötilaisuuteen.

- Toimenpiteet covid-19-epidemian leviämisen estämiseksi

Tartuntatautilain 58 c §:ssä säädettyjä toimenpiteitä covid-19- epidemian leviämisen estämiseksi (asiakkailla ja osallistujilla on mahdollisuus käsien puhdistamiseen; asiakkaille ja osallistujille annetaan riittävän etäisyyden ylläpitämistä, käsien puhdistamista ja muita vastaavia tartuntojen leviämistä estäviä käytänteitä koskevat toimintaohjeet; ja tilojen ja pintojen puhdistamista tehostetaan sen lisäksi, mitä muualla kyseisen toiminnan osalta puhdistamisesta säädetään) tulee noudattaa, vaikka toiminnanharjoittaja olisi ottanut EU:n digitaalisen koronatodistuksen käyttöön.

Palloliitto

Palloliiton uutisia on päivitetty. Muutettu teksti alla. Uusi tekstimuoto huomioi viranomaisten päätösten mahdolliset eroavaisuudet eri alueilla.

Leviämisalueen voimassa olevan rajoitteen ylittävän henkilömäärän tapahtumia saa kuitenkin edelleen järjestää ottamalla käyttöön koronapassin.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/koronapassi-kayttoon-futsalotteluissa-tarkista-oman-alueesi-tilanne-ja

Futsalpäällikön nostot:

 1. Ottelun kotijoukkueen tulee kertoa OTTELUILMOITUKSESSA 22.11. alkaen, millainen katsomojärjestely ottelussa on koronapassin suhteen. Onko alueella yleisörajoitus, jonka johdosta ottelussa on koronapassitarkastus.

 2. On erittäin tärkeää ilmoittaa etukäteen ottelumainoksissanne ymv., mikäli otteluissanne on koronapassitarkastukset. Liitteessä mallina TPK:n ja AU:n uutiset seurojen nettisivuilta.

 3. Tartuntatautien torjuntasuunnitelma. Paikallisilta viranomaisilta kannattaa tarkistaa kyseiseen dokumenttiin liittyvät asiat ja suunnitelman tarpeellisuus. Muutenkin suosittelen yhteydenpitoa viranomaisten kanssa.

 4. On erittäin tärkeää, että seuraatte säännöllisesti alueenne viranomaisten ohjeita ja määräyksiä. Esim. katsomorajoitukset saattavat tulla voimaan hyvinkin nopealla aikataululla.

 5. Muistattehan, että sisätilatapahtumien katsomotilat luokitellaan koronaepidemian suhteen korkean riskiluokituksen tiloiksi, joissa on vahva maskisuositus.

Tämä luonnollisesti tarkoittaa sitä, että tapahtuman järjestäjän edustajien tulisi (suositellaan) käyttää maskeja ainakin katsomotiloissa.

HauPa-poijat Suomen Futsal U19 -maajoukkueessa Serbiassa

7.11.2021

Suomen U19 Futsal maajoukkue leireilee Serbiassa viikolla 44. Joukkue kohtaa viikon aikana mm. Serbian, Slovakian ja Bosnia ja Hertsegovinan maajoukkueet. Maajoukkueen päävalmentaja Kerkko Huhtasen mukaan leirillä hiotaan joukkueen kuvioita ja valmistaudutaan kevään 2022 EM- karsintoihin.

HauPasta joukkueeseen on valittu Henri Seppälä. Mukana ovat myös HauPa-kasvatti Taneli Kohonen sekä HauPa/FC Kemin P19 Futsal Liigan yhteisjoukkueesta maalivahti Juho Koskinen sekä Anttoni Räävi. Maajoukkueen ringissä on mukana valmentajana sekä joukkueenjohtajana seuramme "futsal-guru" Jani Paananen.

Tsemppiä joukkueelle Balkanin valloitukseen!

HauPa Naisten 2-joukkue etsii uusia pelaajia!

21.10.2021

HauPa N2 etsii iloiseen joukkoonsa uusia pelureita!

Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa positiivisella otteella nauttien futiksesta ja joukkueen kanssa yhdessä tekemisestä, ilman liiallisia tulospaineita. Pelaajistosta löytyy jos jonkinlaista kokemusta ja moni pelaaja on löytänyt pienen tauon jälkeen uudelleen futiksen pariin! Pelaajamäärän ollessa tällä hetkellä melko pieni, joukkueeseen toivotaan runsaasti uusia pelureita.

Joukkueen pelaajistossa on pelaajia aina 16-vuotiaista lähtien, joten myös nuoremmat pelaajat ovat tervetulleita. Kaudella 2022 pelit sijoittuvat lähialueelle sarjan ollessa Naisten Kolmonen.

Joukkueen avoimet harjoitukset ovat 1.-21.11.2021.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!

Valmentaja Hannu Haapakoski 0504548806

Jojo Tanja Manerus 0407058819

N1 ja T18 avoimet harjoitukset marraskuussa!

21.10.2021

HauPan Naisten Edustusjoukkue ja T18-joukkue jatkavat kaudella 2022 tavoitteellista toimintaa pelaajakehitystä unohtamatta! Joukkueet toimivat jatkossakin vahvassa yhteistyössä.

Uuteen kauteen valmistautuminen alkaa avoimilla harjoituksilla 15.11.-28.11.2021.

Harjoittelemme talvikauden Oulussa ja Haukiputaalla. Lisäksi oheisharjoittelua järjestetään liikunta- ja kuntosaleilla.

Seuran oma halli Haukiputaalla on pelaajien käytettävissä myös harjoitusten ulkopuolella ja takaa mahdollisuuden harjoitella lajitaitoja ympäri vuoden. Seura tarjoaa myös mahdollisuuden ohjattuun aamuharjoitteluun talvikaudella omassa hallissaan.

Lisätiedot:

N1 Tuomo Sorakangas 0456577371

B Mikko Kaski 0408021071