Valmentajat

Jalkapalloilun harrastaminen liikuttaa lähialueellamme yhä kiihtyvällä tahdilla lapsia ja nuoria. Joukossa on niin voimakkaasti kilpailullisesti orientoituvia, kuin mielekästä harrastusta etsiviä jalkapallosta kiinnostuneita. Jotta pystymme edelleenkin mahdollistamaan liikunnan harrastuksen näille lapsille ja nuorille sopivissa ryhmissä, tarvitsemme lisää valmentajia ja ohjaajia vahvistamaan jo entuudestaan noin 70 ammatti- ja oto-valmentajan joukkoa.

Sinun ei tarvitse valmentajaksi ryhtyessäsi tietää lajista kaikkea etukäteen. Luonnollisesti nykyinen tai entinen aktiivinen lajin harrastaja omaa hyvät pohjatiedot, mutta yhtä lailla lasten ja nuorten parissa työskentely tai liikunta- tai muu soveltuva koulutus antaa loistavat lähtökohdat mielekkäälle harrastukselle tai myöhemmin jopa ammatille jalkapallon parissa. Enimmäkseen valmentajana toimiminen vaatii aitoa ja rehellistä heittäytymistä lasten harrastukseen mukaan, mutta samalla se antaa aidon mahdollisuuden vaikuttaa heidän suhtautumiseen liikuntaan koko heidän loppuelämänsä ajan.

Puheet on puhuttu; nyt on tekojen aika. Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi ja ajatuksistasi lasten liikunnan mahdollistajana, niin laitetaan pallo liikkeelle.

Kari Puranen
Valmennuspäällikkö
puh.
0440 500 981
email:
kari.puranen@haupa.fi