HauPa mukana OUKA:n #Be Active Liikkuva Koulu -tapahtumassa

8.10.2021

HauPan rastilla oli pujottelurata ja sukkulaviesti-kisa. Sekä kuvassa Kari Purasen ohjeistamana ylärimapotkuskaba!

HauPa on osallistunut syksyn aikana usesiin OUKA:n järjestämiin koululaistapahtumiin. Yksi niistä oli 29.9.2021 Talvikkipuistossa toteutettu #Be Active Liikkuva Koulu -tapahtuma 8. luokkalaisille. Päivän aikana HauPan ja muiden toteuttajien rastien kautta meni kaikkiaan 20 luokkaa Haukiputaan, Ritaharjun ja Laanilan kouluilta. Jalkapallon lisäksi rasteilla oli lajeina mm. nyrkkeily, golf, frisbeen heitto, salibandy..

Luokkien mukana olleet opettajat kertoivat tilaisuuden olleen mielekästä tekemistä koululaisille. Innokkudessa näkyi myös korona jälkeinen aika päästä tekemään asioita yhdessä.

HauPan Sofia Simsek on valittu U16-maajoukkueeseen varasijalle lokakuussa pelattaviin Ruotsi-maaotteluihin.

HauPan Sofia Simsek U16-maajoukkueeseen varasijalla Ruotsi-otteluihin

7.10.2021

HauPan T2006 ikäluokkaa edustava Sofia Simsek on nimetty varalle U16-tyttöjen maajoukkueen Eerikkilässä lokakuussa pelattaviin Ruotsi-otteluihin.

Syyskuun lopulla pidetyllä Pohjoisen alueleirillä Sofia erottui edukseen, eikä vähiten maagisen kosketuksensa ja taitojensa vuoksi. Pehmeä pallokosketus ja vikkelät liikkeet edesauttavat pelaajan kerta toisensa jälkeen ahtaastakin tilasta karkuun vastustajia. Liikkumisen helppous pallon kanssa on vertaansa vailla ja kyky havannoida ja luovia itselleen tilaa useammankin vastustajan keskeltä on poikkeuksellista.

Valmentaja Mika Moilanen kommentoi Sofian nimeämistä: ” Sofia on pienestä tytöstä saakka ollut erittäin lahjakas pelaaja, jolla on tyttöfutariksi poikkeuksellisen hyvä pallonkäsittelytaito. Viimeisen kahden vuoden aikana Sofia on saanut lisää kaksinkamppailuvoimaa, joten enemmän yllättynyt olisin ollut, jos kutsua ei olisi tullut.”

Onnittelut nimeämisestä!